Οι Ολλανδοί προτιμούν τη Στουρμ Γκρατς από τον ΠΑΟΚ

Οι Ολλανδοί προτιμούν τη Στουρμ Γκρατς από τον ΠΑΟΚ

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης, τις τελευταίες ώρες, στους κόλπους του Άγιαξ είναι για τον αντίπαλο που θα βρεθεί στο δρόμο του Αίαντα. Οι Ολλανδοί πάντως δείχνουν μια προτίμηση στην Στουρμ Γκρατς.

Η ολλανδική ιστοσελίδα «ajax1.nl», που ασχολείται σε καθημερινή βάση με τα θέματα επικαιρότητας του Άγιαξ παρουσίασε το προφίλ του ΠΑΟΚ και την δυναμική που έχει πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Για εμάς τους Ολλανδούς, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι το πιο γνωστό όνομα των Ελλήνων, παρά το ότι δεν έχει θέση στο βασικό σχήμα. Ο ΠΑΟΚ γενικά παίζει με σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Πρίγιοβιτς να είναι ο πιο προωθημένος επιθετικός. Πίσω από αυτόν, παίζουν κυρίως ο Ανγκολέζος Τζάλμα και ο Δημήτρης Πέλκας, μαζί με έναν ακόμα μέσο.

Ο Πέλκας μέτρησε την προηγούμενη σεζόν 8 γκολ και 7 ασίστ στο πρωτάθλημα, αλλά ο δεξιός μπακ Λέο Μάτος είναι ένας ακόμα παίκτης που αξίζει να κοιτάξεις. Του αρέσει να προωθείται συχνά και στο περσινό πρωτάθλημα ήταν καλός με 4 γκολ και 6 ασίστ».

Οι Ολλανδοί παράλληλα κάνουν αναφορά και στο γήπεδο της Τούμπας το οποίο το χαρακτηρίζουν ως το «καζάνι της μάγισσας», κάνοντας λόγο για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Δικεφάλου, αλλά και τις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Άγιαξ αν στον δρόμο τους βρεθεί ο ΠΑΟΚ.

Το κείμενο των Ολλανδών κλείνει με αναφορά στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τον κορμό του ΠΑΟΚ: Μπορεί να είναι μία δύσκολη δουλειά για τον Άγιαξ (σ.σ. το να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) αν και η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες. Ωστόσο, η Στουρμ Γκρατς δείχνει να είναι ένας πιο ευχάριστος αντίπαλος, καθώς έχασε πολλούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ενώ η ομάδα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα παραμείνει η ίδια με πέρσι. Μόνο μία πιθανή αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, θα είναι πραγματική απώλεια για τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ