Ο Ράμος άλλαξε τον αριθμό του μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα

Ο Ράμος άλλαξε τον αριθμό του μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα

Ο Σέρχιο Ράμος αναγκάστηκε να αλλάξει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, έπειτα από απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε εξαιτίας της συμμετοχής του στη φάση του τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν συμμετείχε στη φάση του τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, με τον 25χρονο επιθετικό της αγγλικής ομάδας να κινδυνεύει να χάσει τη φάση των ομίλων του προσεχούς Μουντιάλ λόγω αυτού.

Ύστερα από το εν λόγω περιστατικό, υπήρξε «κύμα» αντιδράσεων με αποδέκτη τον Ράμος, με σημαντική μερίδα του κοινού και δη του αιγυπτιακού Τύπου να ζητά την αυστηρή τιμωρία του 30χρονου κεντρικού αμυντικού από την UEFA.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Cope», ο αρχηγός των «μερένγκες» δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή του τις τελευταίες μέρες, σε βαθμό που αναγκάστηκε να αλλάξει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του.

Επιπλέον, Αιγύπτιος δικηγόρος ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή στον ποδοσφαιριστή, ζητώντας το ποσό του 1.000.000.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ