Αιγύπτιος δικηγόρος απειλεί τον Ράμος με αγωγή 1 δισεκατομμυρίου

Αιγύπτιος δικηγόρος απειλεί τον Ράμος με αγωγή 1 δισεκατομμυρίου

Αιγύπτιος δικηγόρος υπέβαλε καταγγελία στη FIFA και έκανε γνωστό πως θα καταθέσει αγωγή στον Σέρχιο Ράμος, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος δικηγόρος, Μπασέμ Ουαχμπά, απείλησε ότι θα καταθέσει αγωγή προς τον Σέρχιο Ράμος για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ, στη φάση του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ όπου πρωταγωνίστησαν οι δύο ποδοσφαιριστές, ζητώντας από τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης το ποσό του 1.000.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Independent, τα επιχειρήματά του αφορούν στην πεποίθηση ότι το χτύπημα του Ράμος ήταν σκόπιμο και κυρίως στην ψυχολογική βλάβη που θα προκαλέσει η ενδεχόμενη απουσία του 25χρονου άσου της Λίβερπουλ από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παράλληλα, έχει υποβάλει και σχετική καταγγελία στη FIFA.

Ο Ουαχμπά ξεκαθάρισε ότι στην περίπτωση που καταφέρει να κερδίσει κάποιο ποσό, αυτό θα δοθεί στο κράτος της Αιγύπτου. Η αιγυπτιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει γνωστοποιήσει ότι ο «αστέρας» της υπέστη εξάρθρωση ώμου και πως η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ είναι αμφίβολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ