Απειλές θανάτου κατά του Κάριους, έρευνες από την Αστυνομία!

Απειλές θανάτου κατά του Κάριους, έρευνες από την Αστυνομία!

Μηνύματα θανάτου για τον ίδιο και την οικογένειά του δέχεται ο Γερμανός τερματοφύλακας με τις Αρχές του Μέρσεϊσαϊντ να έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες, προκειμένου να τον προστατέψουν.

Η εφιαλτική βραδιά που έζησε στον τελικό του Champions League ο Λόρις Κάριους, δυστυχώς για εκείνον έχει και συνέχεια. Μπορεί οι περισσότεροι φίλαθλοι της Λίβερπουλ που βρέθηκαν στο Κίεβο να χειροκρότησαν τον Γερμανό τερματοφύλακα -στηρίζοντας τον παρά τις χοντρές… γκάφες που έκανε-, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που δεν τον συγχωρούν.

Συγκεκριμένα ο 24χρονο «κίπερ» έχει λάβει αρκετά μηνύματα τα οποία απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του, με την Αστυνομία να προσπαθεί να τον προστατέψει!

«Παίρνουμε πολύ σοβαρά τις δημοσιεύσεις τέτοιας φύσης στα Social Media. Οι απειλές θα ερευνηθούν. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν για μια σειρά σχολίων και απειλών που έγιναν. Η Αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ θέλει να υπενθυμίσει στους χρήστες ότι κάθε είδους επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων κακόβουλων επικοινωνιών και απειλητικών συμπεριφορών θα ερευνηθούν», αναφέρει στην τοποθέτησή της η Αστυνομία της Αγγλίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ