Το μήνυμα του Ράμος για τον τραυματισμό του Σαλάχ (pic)

Το μήνυμα του Ράμος για τον τραυματισμό του Σαλάχ (pic)

Ο Σέρχιο Ράμος με μήνυμα του στο twitter, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στον τελικό του Champions League.

Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στον χθεσινοβραδινό τελικό του Champions League, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Σε μία διεκδίκηση της μπάλας και στην προσπάθεια να πάρουν την κατοχή της μπάλας, ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ και ο κεντρικός αμυντικός των Μαδριλένων, Σέρχιο Ράμος, «έδεσαν» τα χέρια τους, με αποτέλεσμα στην πτώση που ακολούθησε, ο Σαλάχ να τραυματισθεί στον ώμο. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ο «Φαραώ» επανήλθε, όμως λίγο αργότερα αντελήφθη ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει και αποχώρησε.

Ο Ισπανός στόπερ είναι ένας από τους πιο σκληρούς παίκτες στον πλανήτη και πολλές φορές το πάθος του γίνεται υπερβολικό. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ράμος δεν έκανε κάτι μεμπτό ή αντιαθλητικό. Και ως ένδειξη συμπαράστασης, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανάρτησε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Τwitter το ακόλουθο μήνυμα:

«Μερικές φορές το ποδόσφαιρο μας προσφέρει καλές και κακές στιγμές. Πάνω απ΄ όλα, όμως, είμαστε συνάδελφοι. Ταχεία ανάρρωση Σαλάχ»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ