Κάριους : «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους»

Κάριους : «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους»

Ο Λόρις Κάριους ήταν απαρηγόρητος μετά τον τελικό του Champions League και σε δηλώσεις του έσπευσε να απολογηθεί για τα λάθη του ζητώντας συγνώμη.

Ο Λόρις Κάριους μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Λίβερπουλ απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό του Champions League. Ο τερματοφύλακας των κόκκινων ήταν απαρηγόρητος με τα δύο τραγικά λάθη που έκανε και στις δηλώσεις τόνισε πως αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο θα το έκανε.

Επίσης, ο Γερμανός γκολκίπερ, αφού απολογήθηκε στους φίλους της Λίβερπουλ, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και ζήτησε συγνώμη για το αρνητικό αποτέλεσμα και τα δύο λάθη του που στοίχισαν στη Λίβερπουλ την κατάκτηση του Champions League.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ όλους. Απ’ την ομάδα, από ολόκληρο τον σύλλογο. Τα λάθη μας κόστισαν ακριβά. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, θα το έκανα. Αισθάνομαι άσχημα για την ομάδα μου. Ξέρω πως τους απογοήτευσα σήμερα. Είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά έτσι είναι η ζωή του τερματοφύλακα. Πρέπει να σηκώσεις ξανά το κεφάλι. Προς το παρόν, θέλω να ζητήσω ξανά συγνώμη απ’ όλους. Τα γκολ που δέχθηκα μας κόστισαν ουσιαστικά τον τίτλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κάριους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ