Μπέιλ: «Μπήκα και έκανα τη διαφορά, θα δούμε για το μέλλον μου»

Μπέιλ: «Μπήκα και έκανα τη διαφορά, θα δούμε για το μέλλον μου»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ με 3-1, με τον Ουαλό σούπερ σταρ να σκοράρει δύο γκολ και να οδηγεί εκ του ασφαλούς τη Βασίλισσα στην κατάκτηση του 13ου Champions League. Ο 28χρονος άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης άφησε αιχμές για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο […]

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ με 3-1, με τον Ουαλό σούπερ σταρ να σκοράρει δύο γκολ και να οδηγεί εκ του ασφαλούς τη Βασίλισσα στην κατάκτηση του 13ου Champions League.

Ο 28χρονος άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης άφησε αιχμές για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δεν τον χρησιμοποίησε στη βασική ενδεκάδα και τόνισε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα αποφασίσει για το εάν θα μείνει ή αν θα αποχωρήσει από τους Μερέγχες.

«Φυσικά και ήμουν απογοητευμένος που δεν ξεκίνησα. Έτσι, το καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν να μπω και να κάνω τη διαφορά. Πρέπει να είναι το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου. Είμαι απλά χαρούμενος που κερδίσαμε. Ξέρουμε τι έχουμε πετύχει και πόσο καλοί ήμασταν. Αφήνουμε όλους τους άλλους να μιλάνε, αλλά ξέρουμε πόσο πεινασμένοι και αποφασισμένοι είμαστε, κάτι που δείξαμε και σήμερα στο γήπεδο».

Για το μέλλον του: «Πρέπει να παίζω κάθε εβδομάδα και αυτό δεν συνέβη φέτος για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Θα πρέπει το καλοκαίρι να κάτσω να συζητήσω το μέλλον μου με τον ατζέντη μου και να δούμε τι θα κάνουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ