«Καίγεται» η Μαδρίτη: Στους δρόμους χιλιάδες κόσμου! (vid)

«Καίγεται» η Μαδρίτη: Στους δρόμους χιλιάδες κόσμου! (vid)

Δείτε βίντεο από τους έξαλλους πανηγυρισμούς των οπαδών της Ρεάλ που πλημμύρισαν τους δρόμους της Μαδρίτης προκειμένου να γλεντήσουν την κατάκτηση του Champions League.

Η Ρεάλ είναι η θριαμβεύτρια και του φετινού Champions League, μετά το εμφατικό 3-1 με το οποίο οι Μαδριλένοι επικράτησαν της Λίβερπουλ στον τελικό του Κιέβου. Με τη λήξη του ματς, χιλιάδες οπαδοί της βασίλισσας ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μαδρίτης, πανηγυρίζοντας την 13η κατάκτηση του τροπαίου και 3η συνεχόμενη!

Ο κόσμος αυτός «ενώθηκε» με όσους φιλάθλους των μερένχες είχαν βρεθεί στο Μπερναμπέου προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από γιγαντοοθόνες και φυσικά το πάρτι… απογειώθηκε!

Η πρωτεύουσα της Ισπανίας ήταν δεδομένο ότι δεν επρόκειτο να κοιμηθεί απόψε. Τραγούδια, συνθήματα καπνογόνα και κορναρίσματα συνέθεσαν ένα άκρως γιορτινό σκηνικό για τους οπαδούς της Ρεάλ.

Φυσικά όλος αυτός ο κόσμος κι ακόμη περισσότερος θα βρεθεί στην υποδοχή της αποστολής (την Κυριακή) για να αποθεώσει τον Ζινεντίν Ζιντάν και τους ποδοσφαιριστές του.

Δείτε όλα όσα συμβαίνουν στη Μαδρίτη στο παρακάτω βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ