«Ασπίδα» Κλοπ για Κάριους, απαισιόδοξος για τον Σαλάχ

«Ασπίδα» Κλοπ για Κάριους, απαισιόδοξος για τον Σαλάχ

Ο Γερμανός τεχνικός κάλυψε τον τερματοφύλακα της ομάδας του, ενώ όσον αφορά τον Σαλάχ, άφησε να εννοηθεί ότι ο Αιγύπτιος άσος πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει το επικείμενο Μουντιάλ.

Ο Λόρις Κάριους ήταν ο μοιραίος της Λίβερπουλ, καθώς από δύο δικές του… γκάφες, η Ρεάλ σκόραρε δις, φτάνοντας έτσι στο τελικό 3-1 για να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο Γιούργκεν Κλοπ όχι μόνο δεν καταφέρθηκε εναντίον του στις δηλώσεις που έκανε, αλλά έσπευσε να τον προστατέψει.

Εξάλλου, μιλώντας για τον τραυματισμό του Μο Σαλάχ, παρουσιάστηκε απαισιόδοξος, κάνοντας λόγο για σοβαρό τραυματισμό είτε στον ώμο είτε στην κλείδα όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Μίλησα μόνο για λίγο μαζί του μετά το τέλος του αγώνα. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε αυτή τη στιγμή. Πραγματικά τον νιώθω. Κανένας δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Τα λάθη ήταν ξεκάθαρα, δεν έχουμε κάτι να πούμε για αυτό. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και θα το κάνουμε μαζί. Θα είμαστε μαζί του, αυτό είναι σίγουρο», τόνισε ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε αν τελικά τα 110 εκατ. ευρώ που ξόδεψε η Ρεάλ για τον Μπέιλ έκαναν τη διαφορά στον τελικό. «Θα ήθελα να απαντήσω αρνητικά, αλλά πιθανότατα δεν θα ήταν αυτή η αλήθεια. Το ψαλιδάκι ήταν απίστευτο γκολ. Χρειάζεσαι και τύχη σε έναν τελικό, αλλά εμείς όχι μόνο δεν είχαμε τύχη, αλλά είχαμε και ατυχία. Έτσι είναι η ζωή. Θα συνεχίσουμε», απάντησε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Σαλάχ. «Ο Μο πήγε στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες. Είναι είτε η κλείδα είτε ο ώμος του. Τα πράγματα είναι άσχημα για τον Μο, για εμάς, για την Αίγυπτο. Οι τραυματισμοί είναι το μέρος των σκορ που δεν μου αρέσει. Όλοι είδαν ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν ο αντίπαλος που όλοι περίμεναν. Τώρα, έχουμε χάσει με 3-1 και δεν πιστεύω ότι σε 10 χρόνια από τώρα θα θυμάται κανένας πώς χάσαμε. Θέλαμε τα πάντα και δεν πήραμε τίποτα. Για την ακρίβεια χάσαμε και κάτι, τον Μο. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα και δεν ήταν αρκετό. Ζητάω συγνώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ