Απαρηγόρητος ο Κάριους, ξέσπασε σε κλάματα (vid)

Απαρηγόρητος ο Κάριους, ξέσπασε σε κλάματα (vid)

Το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό του Champions League εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λορίς Κάριους, ο οποίος έκανε τραγικά λάθη στο πρώτο και στο τρίτο γκολ της Ρεάλ. Ο πορτιέρο των Ρεντς ήταν απαρηγόρητος, με τον Γερμανό γκολκίπερ μετά το τέλος της αναμέτρησης να ξεσπάει σε κλάματα. Οι συμπαίκτες του, αλλά […]

Το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό του Champions League εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λορίς Κάριους, ο οποίος έκανε τραγικά λάθη στο πρώτο και στο τρίτο γκολ της Ρεάλ.

Ο πορτιέρο των Ρεντς ήταν απαρηγόρητος, με τον Γερμανό γκολκίπερ μετά το τέλος της αναμέτρησης να ξεσπάει σε κλάματα. Οι συμπαίκτες του, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησαν να τον εμψυχώσουν, αλλά ήταν αδύνατον.

Ο Κάριους μάλιστα μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σέρβου διαιτητή, Μίλοραντ Μάζιτς, πήγε στην κερκίδα που βρισκόντουσαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ και ζήτησε συγγνώμη. Οι φίλοι των Ρεντς τον χειροκρότησαν και του έδωσαν δύναμη για το μέλλον.

Δείτε το βίντεο με τα κλάματα του Κάριους:

Και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ