Καρεμπέ : «Η Ρεάλ πλέον ξεπερνά τον θρύλο και τον όρο galactico»

Καρεμπέ : «Η Ρεάλ πλέον ξεπερνά τον θρύλο και τον όρο galactico»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στον τελικό του Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ και τάχθηκε υπέρ της Βασίλισσας, λέγοντας πως είναι έτοιμη να ξεπεράσει τον θρύλο της.

Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, έχει κατακτήσει δύο φορές το Champions League με τους Μερένχες (’98 και ‘00)  και είναι από τους πλέον κατάλληλους να μιλήσουν για τη Ρεάλ και τη διοργάνωση.

Μιλώντας λοιπόν σε απεσταλμένο της Marca για τον  τελικό του Κιέβου ανέφερε τα εξής:

«Για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είναι εύκολο. Η Λίβερπουλ έχει τρεις παίκτες στην επίθεση, τον Σαλάχ, τον Μανέ και τον Φιρμίνο, που κάνουν τη διαφορά. Ο Ράμος στην άμυνα πρέπει να είναι προσεκτικός, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα έχει την εμπειρία στους τελικούς να παίρνει νίκες. Υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και το Champions League».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τον Ζινεντίν Ζιντάν και το επίτευγμα των τριών σερί τελικών του με τη Ρεάλ ανέφερε:

«Είναι τρομερό να φτάσεις σε τρεις σερί τελικούς. Είναι μια ομάδα που ξεπερνά τον θρύλο, ξεπερνά τον όρο galactico. Είναι…έξτρα galactico. Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη μέρα, ο Ζιντάν κάνει καταπληκτική δουλειά. Έχει αφήσει τη σφραγίδα του.

Όταν αποφάσισε να γίνει προπονητής, σκέφτηκα ότι θα έχει επιτυχία. Προετοιμάστηκε από τη βάση, δούλεψε στην ακαδημία πριν φτάσει στην πρώτη ομάδα. Τον βλέπω στον αγωνιστικό χώρο το ίδιο ανταγωνιστικό με την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής. Ποτέ δεν θέλει να χάσει και πάντα ψάχνει την τελειότητα. Όταν ήταν παίκτης έμενε στις προπονήσεις για να δουλέψει και να βελτιώσει τα κοντρόλ του, τις πάσες του. Και τώρα κάνει το ίδιο με τους παίκτες του».

Ενώ, σε μια πρόβλεψή του για τις επιλογές ενδεκάδας του Ζιντάν, ο Καρεμπέ στάθηκε στον Μπενζεμά:

«Νομίζω ότι θα παίξει ο Μπενζεμά. Τα πήγε καλά απέναντι στη Μπάγερν, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μακάρι να το επαναλάβει στον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ