Σαλάχ : «Ο Ζιντάν ήταν παιδικό είδωλό μου»

Σαλάχ : «Ο Ζιντάν ήταν παιδικό είδωλό μου»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποκάλυψε ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν αποτελούσε είδωλο για τον ίδιο κατά την παιδική ηλικία του, ενώ αναφέρθηκε στο «όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» και στην προσέγγιση του Γιούργκεν Κλοπ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, εν όψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ του Σαββάτου (26/05, 21:45) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο «αστέρας» της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, αποκάλυψε ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν αποτελούσε είδωλο για τον ίδιο κατά την παιδική ηλικία του. Επίσης, αναφέρθηκε στο «όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», στη σεζόν που έχει διανύσει και στην προσέγγιση του Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα παιδικά είδωλά του: «Είναι ο Τότι, ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο και ο Ζινεντίν Ζιντάν».

Για το γεγονός ότι βρίσκεται στον τελικό: «Το να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι διαφορετικό, αλλά το να παίζεις στον τελικό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Πριν δύο χρόνια, θυμάμαι ότι έβλεπα τον τελικό από την Αίγυπτο και παρατηρούσα την ατμόσφαιρα».

Για την εκπληκτική σεζόν που έχει διανύσει: «Η σκληρή δουλειά είναι το κλειδί. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσω αυτό το επίπεδο, να συνεχίσω αυτό που κάνω και την επόμενη σεζόν».

Για τον Γιούργκεν Κλοπ: «Φυσικά κάνεις αυτά που θέλει εκείνος, αλλά σου δίνει την ελευθερία να παίζεις με το δικό σου στιλ. Πάντα δίνει στους παίκτες την αυτοπεποίθηση ώστε να κάνουν αυτό που θέλουν στα παιχνίδια. Με βοηθάει να είμαι καλύτερος το γεγονός ότι αυτό που δίνει σε εμένα, το δίνει και σε όλους τους άλλους. Δεν είναι μόνο δικός μου φίλος, είναι φίλος με όλους στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ