Η Λίβερπουλ θα προσφέρει μετάλλιο στον Κοουτίνιο

Η Λίβερπουλ θα προσφέρει μετάλλιο στον Κοουτίνιο

Η Λίβερπουλ προτίθεται να δώσει χρυσό μετάλλιο στον Φιλίπε Κοουτίνιο, σε περίπτωση κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ του Σαββάτου (26/05).

Η Λίβερπουλ έχει πάρει τη σπάνια απόφαση να προσφέρει μετάλλιο στον Φιλίπε Κοουτίνιο, σε περίπτωση που κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ του Σαββάτου (26/05, 21:45) απέναντι στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα τον περασμένο Ιανουάριο και μάλιστα έπειτα από τεράστια πίεση προς τη διοίκηση των «κόκκινων». Ωστόσο, το γεγονός ότι συμμετείχε στη φάση των ομίλων με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, σκοράροντας μάλιστα πέντε φορές, του απαγόρευσε -βάσει των κανονισμών της UEFA- να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «μπλαουγκράνα» στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ενδεχομένως σκεπτόμενοι αυτό, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ αποφάσισαν να τον ανταμείψουν. Άλλωστε, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δίνει στους νικητές του θεσμού συνολικά 40 χρυσά μετάλλια, ενώ στους φιναλίστ 30 ασημένια, και ο Κοουτίνιο είναι ένας εκ των 25 ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από τη λίστα των «κόκκινων» για το Τσάμπιονς Λιγκ κατά την τρέχουσα σεζόν.

Ο 25χρονος άσος μετακινήθηκε στην Μπαρτσελόνα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με οικονομικό αντίτιμο τα 160.000.000 ευρώ. Έκτοτε έχει καταγράψει 22 εμφανίσεις και 10 γκολ με τη φανέλα των Καταλανών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ