«Καθηλωμένοι» οπαδοί της Λίβερπουλ, ακυρώθηκαν πτήσεις

«Καθηλωμένοι» οπαδοί της Λίβερπουλ, ακυρώθηκαν πτήσεις

Τρεις ακυρώσεις πτήσεων για Κίεβο αναγκάζουν - προς το παρόν- περίπου 600 οπαδούς της Λίβερπουλ να μη μπορούν να ταξιδέψουν στην πόλη όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στις τάξει της Λίβερπουλ σχετικά με τη μεταφορά των οπαδών της από την Αγγλία στο Κίεβο για τον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο 26/7).

Όπως έγινε γνωστά, τρεις πτήσεις του πρακτορείου World Choice Sport ακυρώθηκαν καθώς οι υπεύθυνοι ισχυρίζονται ότι δεν μπορούσαν να οργανώσουν κατάλληλες χρονοθυρίδες αφίξεων στο αεροδρόμιο «Borispyl» του Κιέβου. Έτσι η εταιρεία κατηγορεί τους Ουκρανούς, τονίζοντας πως δεν είχε τις υποδομές για την εξυπηρέτηση χιλιάδων επισκεπτών!

Μίλαμε για έναν αριθμό περίπου 600 οπαδών που έμειναν καθηλωμένοι και στους οποίους ήδη επιστράφηκαν χρήματα που είχαν καταβάλει για τις πτήσεις αυτές. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, υπάρχει οργή σε αυτό τον κόσμο, καθώς όποιες προσπάθειες κι αν έγιναν το τελευταίο 48ωρο για να λυθεί το πρόβλημα, έπεσαν στο κενό.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρνούνται να βρουν τρόπο να προσγειωθούν τρεις πτήσεις όταν έχουν ήδη βρει τρόπο για την άφιξη 65 ιδιωτικών τζετ», είπε εκπρόσωπος της Λίβερπουλ.

Την υπόθεση προσπαθεί να λύσει τόσο ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ Τζόι Αντερσον όσο και ο ομόλογός του στο Κίεβο –και πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας, Βιτάλι Κλίτσκο. Τις τελευταίες ώρες η λύση που προωθείται είναι η εξής: Οι πτήσεις αυτές να μπουν και πάλι στο πρόγραμμα ώστε να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (25/5). Ωστόσο το πρόβλημα που υφίσταται είναι το πως θα μοιραστούν εκ νέου τα αεροπορικά εισιτήρια σε όσους είχαν ένα «μαγικό χαρτάκι» στα χέρια τους. Κι αυτό καθώς πρέπει να εκδοθούν καινούργια, αφού τα προηγούμενα ακυρώθηκαν.

Ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ Τζόι Αντερσον

Ο Δήμαρχος του Κίεβου Βιτάλι Γκλίτσκο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ