Κλοπ : «Έτσι είχα καταφέρει να περιορίσω τον Ρονάλντο»

Κλοπ : «Έτσι είχα καταφέρει να περιορίσω τον Ρονάλντο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο που θα κριθεί ο τελικός ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ενώ μίλησε για το πώς είχε καταφέρει να περιορίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν βρισκόταν στον πάγκο της Ντόρτμουντ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ρόμπι Φόουλερ, πήρε συνέντευξη από τον προπονητή των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, για λογαριασμό της βρετανικής εφημερίδας «Mirror».

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στο που θα κριθεί ο τελικός του Champions League το Σάββατο (26/05, 21:45) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποθέωσε την προσεχή αντίπαλό του τονίζοντας τα προτερήματά της, μίλησε για την αμυντική αδυναμία του Μαρσέλο και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο είχε καταφέρει να περιορίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν βρισκόταν στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ο Μαρσέλο είναι ο αδύναμος κρίκος της Ρεάλ στο αμυντικό κομμάτι: «Όλοι το έχουν δει και μοιάζει προφανές. Ο Μαρσέλο είναι σπουδαίος επιθετικά, αλλά δεν αμύνεται. Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε το Champions League δύο φορές και βρίσκεται ξανά εδώ, ξανά στον τελικό. Η Μπάγερν Μονάχου ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια στα ημιτελικά, αλλά ποιος ήταν καλύτερος στο τέλος; Η Ρεάλ χρειαζόταν τέσσερις ευκαιρίες για να σκοράρει δύο φορές. Η Μπάγερν χρειαζόταν οκτώ ευκαιρίες για να σκοράρει μία. Έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και δεν έχουν αδυναμίες. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο απλό για να λέμε ότι αν ο Μαρσέλο ανεβαίνει πάνω στη γραμμή θα αφήσει χώρο στον Σαλάχ, γιατί εκεί θα υπάρχει ο Σέρχιο Ράμος».

Για το πώς είχε καταφέρει να περιορίσει τον Ρονάλντο ως προπονητής της Ντόρτμουντ: «Ο Μάριο Γκέτσε μάρκαρε τον Τσάμπι Αλόνσο. Πριν το ματς, γνωρίζαμε ότι όποτε ο Αλόνσο παίρνει την μπάλα και γυρίζει, ο Ρονάλντο έκανε ήδη κίνηση. Επομένως, βάλαμε τον Μάριο να τον μαρκάρει την ημέρα που κερδίσαμε 4-1 και αυτό δούλεψε πολύ καλά. Είναι τόσο εύκολο να κάνεις αυτά τα πράγματα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή είναι κρύοι σαν πάγος».

Για το αν η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάποια αδυναμία: «Όλες οι ομάδες στον κόσμο έχουν μια αδυναμία. Ο κόσμος λέει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τύχη κόντρα στη Γιουβέντους και την Μπάγερν, αλλά είναι η τρίτη διαδοχική φορά που βρίσκεται στον τελικό και τέταρτη σε πέντε χρόνια. Η εμπειρία τους προετοιμάζει για δύσκολες καταστάσεις. Θα προκαλέσουμε προβλήματα ο ένας στον άλλον και θα πρέπει να είμαστε εκεί στις καθοριστικές στιγμές, ώστε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ