Ράμος : «Το να βρισκόμαστε εδώ μας έχει κοστίσει πολλά»

Ράμος : «Το να βρισκόμαστε εδώ μας έχει κοστίσει πολλά»

Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε στη Λίβερπουλ, στα επιτεύγματα της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια και την κριτική που δέχεται η ομάδα του.

Ο Σέρχιο Ράμος παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο της ανοιχτής προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης πριν τον τελικό του Champions League, κόντρα στη Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου (26/05, 21:45).

Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μίλησε για το πώς αισθάνεται για τα επιτεύγματα των Μερένγκες τα τελευταία χρόνια, την κριτική που δέχονται τη φετινή σεζόν και φυσικά την προσεχή αντίπαλό τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι η Ρεάλ βρίσκεται σε ακόμη έναν τελικό: «Το να έχουμε ξανά την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο είναι προνόμιο και επιβράβευση για τη δουλειά, τις θυσίες και τις καθημερινές προσπάθειές μας, οι οποίες πιθανότατα δεν φαίνονται στον κόσμο. Μας έχει κοστίσει πολλά».

Για την κριτική που δέχεται η ομάδα του: «Η κριτική ποτέ δεν μας απέσπασε από το στόχο. Ούτε οι κολακείες μας ανεβάζουν, ούτε η κριτική μας καταστρέφει. Δεν έχουμε τίποτα να αποδείξουμε και ότι κι αν λένε, εμείς ήμασταν υποχρεωμένοι να κερδίσουμε την Παρί Σεν-Ζερμέν, την Μπάγερν Μονάχου και τη Γιουβέντους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για την περηφάνια που αισθάνεται: «Είμαι στη Ρεάλ εδώ και οκτώ χρόνια και στην αρχή δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε τελικό Champions League. Γι’ αυτό πρέπει να του δώσουμε τη σημασία που αξίζει. Είναι πολύ περίπλοκο να το κάνεις και εμείς καταφέρνουμε το κάνουμε. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι διανύουμε μια σπουδαία περίοδο».

Για την εμπιστοσύνη του κόσμου: «Η Μαδρίτη δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει ότι το να κατακτήσουμε το Champions League είναι δυνατό. Είχαμε πολλές δυσκολίες. Η ομάδα που έχουμε είναι θρυλική και πρέπει να της δώσουμε αυτήν την αξία».

Για τη Λίβερπουλ: «Γνωρίζουμε τη Λίβερπουλ πολύ καλά. Έχουν σπουδαία ομάδα και ξέρουν πώς να ανταγωνίζονται τους άλλους. Καθοδηγούνται από έναν πολύ καλό προπονητή και δεν πρόκειται να είναι εύκολο να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Ο Ζιζού έχει πολύ καλή επιβλητικότητα, που απέκτησε μέσα από την εμπειρία του ως προπονητής. Διαχειρίζεται πολύ καλά τα αποδυτήρια και μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε μέσα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ