Οταμέντι: «Ο Γκουαρντιόλα μας βάζει τεστ αγγλικών»

Οταμέντι: «Ο Γκουαρντιόλα μας βάζει τεστ αγγλικών»

O Νίκολας Οταμέντι μετά τη λήξη του Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι, το βράδυ της Τρίτης (17/10) έκανε δηλώσεις στο Sky Sports. Όπως αποκάλυψε ο αμυντικός των Πολιτών, ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποχρεώνει τους ποδοσφαιριστές να μάθουν την αγγλική γλώσσα, ενώ τους περνά και από τεστ για να ελέγχει την πρόοδό τους! «Μετά τα ματς είναι υποχρεωτικό […]

O Νίκολας Οταμέντι μετά τη λήξη του Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι, το βράδυ της Τρίτης (17/10) έκανε δηλώσεις στο Sky Sports.
Όπως αποκάλυψε ο αμυντικός των Πολιτών, ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποχρεώνει τους ποδοσφαιριστές να μάθουν την αγγλική γλώσσα, ενώ τους περνά και από τεστ για να ελέγχει την πρόοδό τους!
«Μετά τα ματς είναι υποχρεωτικό να φάμε ως ομάδα. Η διατροφή και η ξεκούραση είναι σημαντικά καθήκοντα γιατί παίζουμε συνεχόμενα ματς. Ο Πεπ είναι απαιτητικός με το φαγητό κι επίσης με το θέμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, γιατί οι συναντήσεις γίνονται στα αγγλικά. Το Δεκέμβριο έχω τεστ.
 
Τα θέλει όλα στην εντέλεια, για να λειτουργεί άριστα η ομάδα όταν βγαίνει στο γήπεδο. Είναι πάντα από πάνω σου, μιλά πάντα για ποδόσφαιρο, αλλά σε συμβουλεύει και για οικογενειακά ζητήματα», υποστήριξε ο Νικολάς Οταμέντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ