Ντι Φραντσέσκο : «Δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε με τον διαιτητή»

Ντι Φραντσέσκο : «Δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε με τον διαιτητή»

Ο προπονητής της Ρόμα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λίβερπουλ τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να ασχολείται με τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η Ρόμα δεν κατάφερε να κάνει την επική ανατροπή αλά Μπαρτσελόνα και παρά τη νίκη της με 4-2 επί της Λίβερπουλ, οι κόκκινοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Κίεβο. Ο προπονητής της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ανέφερε ότι δεν έχει νόημα οι Ρωμαίοι να ασχοληθούν περαιτέρω με τη διαιτησία.

Ο Ιταλός τεχνικός επίσης τόνισε ότι αν η ομάδα του πίστευε περισσότερο στην πρόκριση, το εις βάρος της 5-2 θα μπορούσε να ανατραπεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντι Φραντσέσκο:

«Μεγαλώσαμε ως ομάδα απ’ αυτήν την εμπειρία. Λυπάμαι μόνο διότι κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να πιστέψουμε περισσότερο στις πιθανότητες πρόκρισης. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ, να πιέσουμε ακόμη περισσότερο τη Λίβερπουλ. Στεναχωριέμαι που δεν περάσαμε, αλλά θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου, διότι αντιδράσαμε πολύ καλά και βάλαμε τη Λίβερπουλ στα σχοινιά.

Πιο σημαντικό για τη Ρόμα θα είναι να πρωταγωνιστήσει και την επόμενη σεζόν στο Champions League, όμως προέχει τώρα να διασφαλίσουμε τη θέση μας στη διοργάνωση. Αποδείξαμε πως έχουμε θέση στο Champions League μέσα από ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά δεν θα αρκεστούμε ξανά στη συμμετοχή. Μπορούμε περισσότερα».

Για την αντίδραση ως προς τη διαιτησία: «Αυτά είναι ζητήματα που αφορούν την διοίκηση. Εγώ υψώνω φωνή μονάχα στους παίκτες μου. Το παράπονό μου είναι πως θα μπορούσαμε να πιέσουμε κι άλλο, αλλά χάσαμε χρόνο. Δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε για τον διαιτητή. Δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του. Πρέπει να κάνουμε μονάχα οτιδήποτε περνάει από το δικό μας χέρι. Σίγουρα θα μπορούσε να δοθεί ένα πέναλτι και κόκκινη κάρτα 25 λεπτά πριν το φινάλε και αυτό θα έφερνε σε δύσκολη θέση τη Λίβερπουλ, αλλά κάναμε κι εμείς λάθη και τα πληρώσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ