Μόντσι: «Μήπως με το VAR ο τελικός θα ήταν Ρόμα-Μπάγερν;»

Μόντσι: «Μήπως με το VAR ο τελικός θα ήταν Ρόμα-Μπάγερν;»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στη Λίβερπουλ, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Νταμίρ Σκόμινα

Εμφανώς εκνευρισμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης ο τεχνικός διεθυντής της Ρόμα, Μόντσι, αναφέρθηκε στα δύο μη δοθέντα πέναλτι υπέρ των Τζιαλορόσι, στον αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ στο Ολίμπικο (4-2) ενώ δεν ξέχασε και την Γιουβέντους η οποία όπως χαρακτηριστικά τόνισε «έπαθε τα ίδια με την Ρεάλ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε ένα γκολ από οφσάιντ, τώρα δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι, μία αποβολή και είναι η ώρα να ανεβάσουμε τους τόνους. Όχι μόνο εμείς, καθώς και η Γιουβέντους έπαθε τα ίδια με την Ρεάλ.

Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ, αλλά θα πρέπει να αναλύσουμε αυτά τα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει VAR στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Με το VAR μήπως ο τελικός θα ήταν Ρόμα-Μπάγερν; Πήγα στα αποδυτήρια και τα παιδιά ήταν πολύ εκνευρισμένα».

Υπενθυμίζουμε ότι στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-2, μετά από σουτ του Ουντέρ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αλεξάντερ Άρνολντ αλλά ο διαιτητής του αγώνα, Νταμίρ Σκόμινα, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ