Χάινκες : «Η Μπάγερν άξιζε να βρίσκεται στον τελικό»

Χάινκες : «Η Μπάγερν άξιζε να βρίσκεται στον τελικό»

Ο Γιουπ Χάινκες τόνισε πως η Μπάγερν είναι αυτή που άξιζει να βρίσκεται στον τελικό και όχι η Ρεάλ, ενώ εξέφρασε και τα παράπονα του για τη διαιτησία.

Δυσαρέσκεια για την διαιτησία και απογοήτευση για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Champions League στην Μπάγερν. «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής των Βαυαρών, Γιουπ Χάινκες. Επίσης ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας τόνισε πως η Μπάγερν είναι αυτή που άξιζει να βρίσκεται στον τελικό και όχι η Ρεάλ, ενώ εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία.

«Είπα στα παιδιά ότι δεν έχω δει την Μπάγερν να παίζει ξανά έτσι τα τελευταία χρόνια, όπως έκανε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Αλλά σε αυτό το υψηλό επίπεδο δεν μπορείς να κάνεις τα λάθη που κάναμε και στα δύο παιχνίδια μετά το ημίχρονο. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι γιατί αφήνεις το γήπεδο ως η ομάδα που αποκλείστηκε, όταν σημειώνεις δύο γκολ στο Μπερναμπέου, αυτό σημαίνει κάτι. Όμως ο Νάβας ήταν εξαιρετικός», πρόσθεσε.

Η Μπάγερν κατέκτησε το Champions League το 2013 με τον Χάινκες, αλλά αποκλείστηκε τέσσερις από τις πέντε τελευταίες φορές στον ημιτελικό, χάνοντας κάθε φορά από ισπανική ομάδα.

«Υπήρξε τουλάχιστον ένα πέναλτι για εμάς, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για τον διαιτητή σε ένα βράδυ, που κάναμε λάθη. Τέτοια όπως αυτό που κάναμε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου δεν είναι συμβατά με αυτό το επίπεδο. Είναι λυπηρό, γιατί σε δύο αγώνες ήμασταν καλύτεροι από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπάγερν άξιζε τον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ