Χάινκες : «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί τώρα, έδειξε πως είναι ευάλωτη η Ρεάλ»

Χάινκες : «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί τώρα, έδειξε πως είναι ευάλωτη η Ρεάλ»

Ο Γιουπ Χάινκες τόνισε πως η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική στον επαναληπτικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η «βασίλισσα» έδειξε κόντρα στη Γιουβέντους πως είναι ευάλωτη.

Η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Γιουπ Χάινκες, ο οποίος τόνισε πως η «βασίλισσα» είναι αρκετά ευάλωτη και το έδειξε κόντρα στη Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός για την δεύτερη αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα πρέπει απλά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Στο Μόναχο η Ρεάλ είχε τρεις ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ. Έχουμε πετύχει πολλά γκολ κατά τη διάρκεια της σεζόν, είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η Γιουβέντους απέδειξε ότι η Ρεάλ είναι ευάλωτη.

Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου και θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία, την εσωτερική ηρεμία, ώστε να ξέρουμε τι απαιτείται σε κάθε στιγμή. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για εμάς και για τη Ρεάλ. Δεν έχει σημασία πόσες φορές χάσαμε από την Ρεάλ, καθώς δεν ήμουν εγώ ο προπονητής», τόνισε αρχικά ο Χάινκες, που αναφέρθηκε και στη διαιτησία. «Ελπίζω ότι ο διαιτητής θα είναι αντικειμενικός και ότι οι παίκτες θα είναι οι πρωταγωνιστές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ