Ελ Σαραουί : «Κανείς δεν πίστευε τη Ρόμα ούτε με την Μπαρτσελόνα»

Ελ Σαραουί : «Κανείς δεν πίστευε τη Ρόμα ούτε με την Μπαρτσελόνα»

Ο Στέφαν Ελ Σαραουί τόνισε πως η ανατροπή για τη Ρόμα στη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ είναι πολύ δύσκολη, όμως ξεκαθάρισε πως και στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα κανείς δεν πίστευε τους τζιαλορόσι.

Εξαιρετικά περιορισμένες είναι πλέον οι πιθανότητες της Ρόμα για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ (2-5), όπως παραδέχτηκε ο Στέφαν Ελ Σαραουί, αν και έδειξε να έχει οδηγό τον προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα.

Βέβαια ο Ιταλός επιθετικός έφερε ως παράδειγμα την επική πρόκριση της Ρόμα επί των μπλαουγκράνα με σκοπό να δείξει πως τίποτα δεν είναι αδύνατον. Οι τζιαλορόσι έχασαν 4-1 στο Καμπ Νου από τους Καταλανούς, αλλά πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «4» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με νίκη 3-0 στη ρεβάνς και απίστευτη ανατροπή.

«Τώρα έχουμε το ματς με την Κιέβο, που είναι σημαντικό για τη διατήρηση της τρίτης θέσης στη Serie A. Μετά θα σκεφτούμε και πάλι τη Λίβερπουλ. Πρέπει να κάνουμε άλλη μία απίστευτη ανατροπή, αλλά το κάναμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα και αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», επέμεινε ο Ιταλός επιθετικός.

«Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσω βασικός στον επαναληπτικό με τη Λίβερπουλ, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είτε παίξουμε, είτε όχι. Χρειαζόμαστε μία τέλεια εμφάνιση χωρίς κανένα λάθος, επειδή ένα γκολ ίσως κρίνει ποιος θα περάσει στον τελικό. Δοκιμάσαμε την ίδια προσέγγιση όπως με την Μπάρτσα, αλλά δεν λειτούργησε. Οι πιθανότητές μας δεν είναι πλέον πολλές, αλλά το ίδιο ίσχυε και στον προηγούμενο γύρο», συμπλήρωσε ο Ελ Σαραουί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ