Ντι Φραντσέσκο : «Δεν γίνεται να συνεχίζουμε να μιλάμε για τη Μπαρτσελόνα»

Ντι Φραντσέσκο : «Δεν γίνεται να συνεχίζουμε να μιλάμε για τη Μπαρτσελόνα»

«Καρφιά» προς τους παίκτες του πέταξε ο Εουσέσμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος πάντως εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του θα παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα στον επαναληπτικό κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Ολίμπικο».

Η Ρόμα ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ με το βαρύ 5-2 στον πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Champions League, με τον Εουσέσμπιο Ντι Φραντσέσκο να αφήνει αιχμές κατά των παικτών του.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Ρωμαίων, είπε ότι το μυαλό τους είχε μείνει ακόμη στη μεγάλη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στον προηγούμενο γύρο.

Πάντως υποστήριξε πως η ομάδα του θα έχει διαφορετικό πρόσωπο στη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ στο «Ολίμπικο»

«Δεν γίνεται να συνεχίζουμε να μιλάμε για το ματς με την Μπαρτσελόνα. Πουλούσαμε φθηνά την μπάλα και χάναμε όλες τις μονομαχίες στο ξεκίνημα. Αν δεν πιστέψεις, τίποτα δεν μπορεί να συμβεί. Οι τακτικές πηγαίνουν περίπατο αν δεν μπορείς να κρατήσεις την μπάλα και να αλλάξεις μια απλή πάσα. Όλα τα έκαναν όταν χάναμε την μπάλα. Σήμερα η ομάδα έχασε αρκετή από την αυτοπεποίθησή της και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί άσχετα με το πόσα γκολ δεχτήκαμε. Θα δείτε μια διαφορετική Ρόμα στον επαναληπτικό», είπε ο 48χρονος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ