Μπαρτσελόνα : «Σύννεφα» στις σχέσεις Μέσι – Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα : «Σύννεφα» στις σχέσεις Μέσι – Βαλβέρδε

Ο Λιονέλ Μέσι τα «έχωσε» στον Ερνέστο Βαλβέρδε για την κακή διαχείριση του Βάσκου τεχνικού στο παιχνίδι απέναντι στη Ρόμα και μάλιστα μπροστά σε ολόκληρη την ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Όπως αποκάλυψε η Ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito», αμέσως μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Ρόμα και τον αποκλεισμό της «Μπάρτσα», ο Αργεντίνος σούπερ σταρ επιτέθηκε φραστικά στον Ερνέστο Βαλβέρδε μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, o Μέσι έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια, όντας φανερά εκνευρισμένος για τον απίστευτο αποκλεισμό της ομάδας του.

Όταν λοιπόν έφτασαν στα αποδυτήρια όλοι οι συμπαίκτες του, καθώς και ο προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε, ο «Λίο» επιτέθηκε στον Βάσκο τεχνικό για το λανθασμένο τακτικό πλάνο που ακολούθησε θέλοντας να μάθει τους λόγους για τους οποίους δεν έκανε καμία αλλαγή μέχρι το 81ο λεπτό της αναμέτρησης. Αν και ο Βαλβέρδε πήρε «πάνω» του όλη την ευθύνη, ο θυμός του Μέσι δεν ξεθύμανε. Οι περισσότεροι συμπαίκτες του επέλεξαν να μην τοποθετηθούν επί του θέματος παρακολουθώντας εμβρόντητοι το περιστατικό. Παρόλα αυτά, ο Πικέ ως ένας εκ των αρχηγών, πήρε θέση και μάλιστα τάχθηκε στο πλευρό του συμπαίκτη του.

Σίγουρα, μετά από το εν λόγω περιστατικό οι σχέσεις των δυο ανδρών κλονίστηκαν και το μέλλον θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ της Ισπανικής τηλεόρασης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ