Ο νέος Καίσαρας της Ρώμης

Ο νέος Καίσαρας της Ρώμης

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι από χθες βράδυ ο νέος σούπερ σταρ της Ρόμα. Έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο. Έγινε «χρυσό» μέλος της ιστορίας των τζιαλορόσι. Εκτόξευσε τις μετοχές του κι έχει πλέον τον τίτλο που του αξίζει. Ο νέος Καίσαρας της Ρώμης.

Αυτό που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Ολίμπικο θα μείνει στην ιστορία ως παράδειγμα των «θαυμάτων» στο ποδόσφαιρο. Και είναι φυσικά πολύ μεγάλη υπόθεση που το συγκεκριμένο στόρι θα έχει πρωταγωνιστή τον Κώστα Μανωλά. Αρκεί μια και μόνο μάτια στα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου για να διαπιστώσει κάποιος το κλίμα που επικρατεί στην «αιώνια» πόλη μετά τη θριαμβευτική πρόκριση των τζιαλορόσι επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι φυσικά το κεντρικό πρόσωπο του θριάμβου της ιταλικής ομάδας και είναι φυσικά αυτός που έκλεψε την παράσταση λόγω του γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Δεν υπάρχει άλλωστε καλύτερη απόδειξη από την συνομιλία που είχαν Ναϊνγκολάν και Σαλάχ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Αιγύπτιο επιθετικό της Λίβερπουλ να αποθεώνει τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Το μήνυμα του Σαλάχ

Ο Ναϊνγκολάν έγραψε στο twitter το μήνυμα του για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Πετύχαμε το αδύνατον, τα συναισθήματα είναι απίστευτα» και ο Σαλάχ, ο οποίος αγωνίζονταν στην Ρόμα αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε ο Μανωλάς, απαντώντας χαρακτηριστικά στον πρώην συμπαίκτη του.

«Τώρα θα συζητάμε για μια εβδομάδα το γκολ που πέτυχε ο Μανωλάς». Ο σούπερ σταρ των κόκκινων περιέγραψε με μια πρόταση το κλίμα για τον διεθνή αμυντικό του ιταλικού συλλόγου, καθώς ο Μανωλάς είναι από χθες το κεντρικό πρόσωπο.


Πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο

Το γκολ που πέτυχε ο Κώστας Μανωλάς ήταν πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο με τα τηλεοπτικά δίκτυα να μεταδίδουν το 3-0, καθώς ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μετά το πρώτο ματς και τη νίκη που είχαν πετύχει οι Καταλανοί με 4-1. Είναι επίσης ενδεικτικό ότι τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, με το γκολ του Έλληνα στόπερ, είχαν την τιμητική τους καθώς όλοι ήθελαν να δουν το γκολ με το οποίο η Ρόμα κατάφερε να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι ο Μανωλάς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, καθώς ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν το πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς. Οι εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης μετέδιδαν συνεχώς το γκολ, τους έντονους πανηγυρισμούς του Έλληνα άσου αλλά και τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα όταν οι τζιαλορόσι πανηγύριζαν την μεγάλη τους επιτυχία.

Εκτόξευσε τις μετοχές του

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το γκολ που πέτυχε ο διεθνής στόπερ εκτόξευσε τις μετοχές του αμυντικού των τζιαλορόσι. Το όνομα του Μανωλά είναι σε πρώτο πλάνο σε όλα τα μέσα του κόσμου, καθώς είναι ο παίκτης που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε καλοκαίρι υπάρχουν ομάδες που προσπαθούν να αποκτήσουν τον διεθνή στόπερ από την Ρόμα αλλά οι τζιαλορόσι έχουν αρνηθεί όλες τις προτάσεις που έχουν δεχθεί. Το γκολ που πέτυχε ο Μανωλάς είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό της ιταλικής ομάδας και όλοι καταλαβαίνουν ότι οι ιθύνοντες της Ρόμα έχουν πολλούς λόγους να χαμογελούν μετά την εντυπωσιακή πρόκριση επί των μπλαουγκράνα κι αυτό έχει φυσικά να κάνει και με τον Μανωλά.

Ο Μανωλάς ζει το απόλυτο όνειρο στην Ρώμη, γνωρίζοντας από χθες βράδυ πως είναι ο νέος «Καίσαρας». Είναι αυτός που θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά των οπαδών του ιταλικού συλλόγου και το όνομα του θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία των τζιαλορόσι. Η επιτυχία της Ρόμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα αποτελεί ορόσημο για την ομάδα της αιώνιας πόλης και ο Μανωλάς θα είναι ο παίκτης που έκανε την Ρώμη να λάμψει.

Διαβάστε επίσης:

Το απίστευτο ξέσπασμα του Μανωλά μετά το γκολ.

Την επική περιγραφή του Πορτογάλου σπίκερ στο γκολ.

Το γκολ όπως φάνηκε από την εξέδρα του Ολίμπικο.

Το τριπλό ρεκόρ του Μανωλά.

Τα ιταλικά πρωτοσέλιδα για την πρόκριση της Ρόμα.

Oι δηλώσεις του Μανωλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ