Μανωλάς : «Το πιστεύαμε, παρά το 4-1 του πρώτου ματς»

Μανωλάς : «Το πιστεύαμε, παρά το 4-1 του πρώτου ματς»

Ο Ελληνας αμυντικός δεν στάθηκε στο γκολ-πρόκριση που σημείωσε, αλλά τόνισε πως όλοι οι παίκτες των Ρωμαίων πίστευαν στην πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, παρά τη βαριά ήττα στο πρώτο ματς.

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν το πρόσωπο του αγώνα για τη Ρόμα, στη μεγάλη ανατροπή-πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα με 3-0. Ο Ελληνας στόπερ ήταν εκείνος που με κεφαλιά στο 82ο λεπτό, έστειλε τους Ρωμαίους στις 4 καλύτερες ομάδες στους Champions League.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Μανωλάς αμέσως μετά το τέλος του ματς, είπε ότι παρά το 4-1 του πρώτου ματς στο Καμπ Νου, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, εξακολουθούσαν να πιστεύουν στην πρόκριση.

«Δεν με νοιάζει αν θα γραφτεί το όνομά μου στην ιστορία. Με νοιάζει που η Ρόμα θα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Το πιστέψαμε από το πρώτο παιχνίδι. Μπορεί να χάσαμε με 4-1, αλλά δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι. Δείξαμε τι ομάδα είμαστε. Ξέραμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και δείξαμε τη δύναμή μας. Ερχόμασταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα, είχαμε πολύ άγχος, αλλά δώσαμε τα πάντα και αποδείξαμε ότι αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ