Ακάθεκτη η Σίτι

Ακάθεκτη η Σίτι

Πρώτη και καλύτερη παραμένει στον όμιλό της η Μάντσεστερ Σίτι αφού επικράτησε της Νάπολι με 2-1 βάζοντας τα θεμέλια της νίκης της από το πρώτο ημίχρονο. Η Σίτι προηγήθηκε μόλις στο 8΄με ωραίο πλασέ του Στέρλινγκ ύστερα από προσπάθεια του Ζεσούς ενώ ο τελευταίος στο 13΄μετά από γύρισμα του Ντε Μπρόινε, διπλασίασε τα τέρματα για […]

Πρώτη και καλύτερη παραμένει στον όμιλό της η Μάντσεστερ Σίτι αφού επικράτησε της Νάπολι με 2-1 βάζοντας τα θεμέλια της νίκης της από το πρώτο ημίχρονο.

Η Σίτι προηγήθηκε μόλις στο 8΄με ωραίο πλασέ του Στέρλινγκ ύστερα από προσπάθεια του Ζεσούς ενώ ο τελευταίος στο 13΄μετά από γύρισμα του Ντε Μπρόινε, διπλασίασε τα τέρματα για τους Αγγλους.

Η Νάπολι είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 38΄αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μέρτενς απέκρουσε ο Εντερσον, συνεχίζοντας έτσι την μοναδική παράδοση που έχουν όλοι οι τερματοφύλακες της Σίτι να αποκρούουν πέναλτι τις τελευταίες έξι φορές που η αντίπαλος ομάδα εκτέλεσε πέναλτι στην διοργάνωση του Champions League!

Στο 73΄ ωστόσο δεν έγινε το «επτά στα επτά» αφού σε ανατροπή του Γκουλάμ από τον Φερναντίνο, ο Ντιαβαρά νίκησε τον Εντερσον και μείωσε για τους Ναπολιτάνους.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Έντερσον Μοράες, Γουόκερ, Στόουνς, Οταμέντι, Ντελφ, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Νταβίντ Σίλβα (76΄Γκουντόγκαν), Στέρλινγκ (70΄Μπερνάρντο Σίλβα), Λερουά Σανέ, Γκαμπριέλ Ζεζούς (87΄Ντανίλο).

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ίσαϊ (70΄Μάτζιο), Αλμπιόλ, Καλιντού Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ντιαβαρά, Ζελίνσκι, Χάμσικ (78΄Ούνας), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς.

 

Το 1-0 της Σίτι

Το 2-0 της Σίτι


Το χαμένο πέναλτι του Μέρτενς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ