Υποδοχή στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ (pic)

Υποδοχή στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ (pic)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ οργανώνουν υποδοχή στο πούλμαν που θα μεταφέρει τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πριν από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League.

Κάτι που θεωρείται συνήθεια στην Ελλάδα, συνήθως συνοδευόμενο από επεισόδια, και συμβαίνει συχνά στην Ισπανία, αλλά χωρίς έκτροπα, θα λάβει χώρα και στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα αρκετοί δημοφιλείς λογαριασμοί οπαδών της Λίβερπουλ στο twitter έχουν στείλει διαδικτυακή «πρόσκληση» σε όσους θέλουν, ούτως ώστε να προετοιμαστεί μια… υποδοχή στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι, όταν αυτό πλησιάσει το «Άνφιλντ» για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι (4/4, 21:45) για τα προημιτελικά του Champions League.

Μάλιστα, το κάλεσμα έχει κυκλοφορήσει με τη μορφή ηλεκτρονικού φυλλαδίου με τίτλο: «Υποδοχή πούλμαν», μέσα από το οποίο ζητείται από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ να βρίσκονται δύο ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έξω από το γήπεδο με, φωτοβολίδες, σημαίες, πανό, μπύρες και βεγγαλικά για να «τους φοβίσουμε και να τους στείλουμε πίσω με τις ουρές στα σκέλια πριν αρχίσει καν το ματς».

«Θα τους δείξουμε επ’ ακριβώς τι δεν μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα», αναφέρεται μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση των «5 φορές νικητών με τους μία φορά ημιφιναλίστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ