Μπορούσια Ντόρτμουντ : «Ακόμα  βλέπω ψυχολόγο μετά τη βομβιστική επίθεση» είπε ο Βαϊντενφέλερ

Μπορούσια Ντόρτμουντ : «Ακόμα βλέπω ψυχολόγο μετά τη βομβιστική επίθεση» είπε ο Βαϊντενφέλερ

Ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ που του προκλήθηκε, μετά τη βομβιστική επίθεση στο πούλμαν που μετέφερε εκείνον και τους υπόλοιπους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ματς με τη Μονακό, ο Ρόμαν Βαϊντενφέλερ, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Κοντεύει να περάσει ένας χρόνος από τη βομβιστική επίθεση που έγινε στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ την ώρα που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας για το εντός έδρας ματς του Champions League κόντρα στη Μονακό, αλλά, ο Ρόμαν Βαϊντενφέλερ δεν έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ.

Ο 37χρονος γκολκίπερ με δηλώσεις του επισήμανε πως συνεχίζει να δέχεται ψυχολογική υποστήριξη από τους αρμόδιους γιατρούς, αφού δεν νιώθει τόσο καλά μετά απ’ όλα αυτά που έγιναν στις 12 Απριλίου του 2017.

«Η εν λόγω επίθεση μου άλλαξε τη ζωή. Ακόμη και τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, συνεχίζω να βλέπω ψυχολόγο, προκειμένου να περάσω το αρχικό σοκ. Ωστόσο, δεν είμαι ο μόνος, αφού και άλλοι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ νιώθουν το ίδιο που συνεχίζω να νιώθω και εγώ», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ