Ζιντάν : «Δεν ήθελα αντίπαλο την Γιουβέντους»

Ζιντάν : «Δεν ήθελα αντίπαλο την Γιουβέντους»

Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε την Γιουβέντους στο δρόμο της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης. Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στην αντίπαλο της ομάδας του στην προημιτελική φάση του θεσμού και είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους μπιανκονέρι. Υποστήριξε μάλιστα πως θα ήθελε άλλον αντίπαλο […]

Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε την Γιουβέντους στο δρόμο της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης. Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στην αντίπαλο της ομάδας του στην προημιτελική φάση του θεσμού και είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους μπιανκονέρι. Υποστήριξε μάλιστα πως θα ήθελε άλλον αντίπαλο για τους μερένχες.

«Η Γιουβέντους είναι μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα όπως ήταν και πέρυσι. Η πρόκριση είναι 50-50 και όλα είναι ανοιχτά. Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να έχουμε αποφύγει την Γιούβε. Θα ήθελα άλλο αντίπαλο για την Ρεάλ» ήταν τα πρώτα λόγια του Ζιντάν, ο οποίος συνέχισε. «Η Γιουβέντους είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ωστόσο θα εστιάσω την προσοχή μου στα δύο ματς και όχι στα όσα έχω ζήσει στην Γιούβε. Πρέπει ν’ αφήσω στην άκρη τα όσα έχω περάσει στο Τορίνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ