Champions League : Ριμέικ περσινού τελικού στους οκτώ

Champions League : Ριμέικ περσινού τελικού στους οκτώ

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League. Η κληρωτίδα θα έβγαζε ούτως ή άλλως δυνατά ζευγάρια, όμως είχε πολλά κέφια βγάζοντας το ζευγάρι του περσινού τελικού, Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Αντρέι Σεφτσένκο, λόγω του ότι ο τελικός θα γίνει στο Κίεβο της Ουκρανίας, ήταν αυτός που βοήθησε στην κλήρωση. Πέρα από το σούπερ […]

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League. Η κληρωτίδα θα έβγαζε ούτως ή άλλως δυνατά ζευγάρια, όμως είχε πολλά κέφια βγάζοντας το ζευγάρι του περσινού τελικού, Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Αντρέι Σεφτσένκο, λόγω του ότι ο τελικός θα γίνει στο Κίεβο της Ουκρανίας, ήταν αυτός που βοήθησε στην κλήρωση.

Πέρα από το σούπερ ντέρμπι της Γηραιάς Κυρίας με τη Βασίλισσα, θα έχουμε αγγλικό εμφύλιο, με τη Λίβερπουλ να κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στα άλλα δύο ζευγάρια υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει τη Ρόμα και την Μπάγερν Μονάχου να τίθεται αντιμέτωπη με τη Σεβίλλη.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 3 και 4 Απριλίου και οι επαναληπτικοί 10 και 11 του ίδιου μήνα. Η κλήρωση για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένη στις 13 Απριλίου και οι αγώνες 24 ή 25/4 και 1 ή 2/5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Ολυμπίσκι, στο Κίεβο.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Μπαρτσελόνα – Ρόμα
Σεβίλλη – Μπάγερν Μονάχου
Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ