Καταγγελίες – σοκ για ξύλο ακόμα και σε παιδιά στο Καμπ Νου! (pics, vids)

Καταγγελίες – σοκ για ξύλο ακόμα και σε παιδιά στο Καμπ Νου! (pics, vids)

Οπαδοί της Τσέλσι καταγγέλουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις αλλά και άνθρωποι της εταιρείας σεκιούριτι τους χτύπησαν τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την αποχώρηση τους από το Καμπ Νου το βράδυ της Τετάρτης.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες από τα όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου στο Καμπ Νου, όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες των οπαδών της Τσέλσι οι αστυνομικοί και αλλά και άνθρωποι της εταιρείας σεκιούριτι επιτέθηκαν εναντίον τους, ξυλοκοπώντας μέχρι και παιδιά!

«Μου πέταξαν σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο χωρίς λόγο» έγραψε ένας οπαδός της Τσέλσι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ άλλοι ισχυρίζονταν ότι ηλικιωμένοι και παιδιά χτυπήθηκαν με γκλοπ από τις αστυνομικές δυνάμεις και τους υπεύθυνους ασφαλείας του γηπέδου.

Επίσης, οι οπαδοί των μπλε αναγκάστηκαν να περάσουν από μια γέφυρα εκτός του γηπέδου, η οποία κουνιόταν σε κάθε τους βήμα σαν να μην βρισκόταν καν στερεωμένη στο έδαφος.

Η Τσέλσι τοποθετήθηκε επί του θέματος και ζήτησε από τους οπαδούς που ήταν παρόντες στα γεγονότα να επικοινωνήσουν με το σύλλογο, ούτως ώστε γίνουν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ