Η Μπαρτσελόνα απέδειξε γιατί είναι φαβορί να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μπαρτσελόνα απέδειξε γιατί είναι φαβορί να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μπαρτσελόνα έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως είναι (μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι) τ μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες χθες βράδυ απέναντι στην Τσέλσι. Κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη και μαζί την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσοι πίστευαν πως η η ομάδα της Βαρκελώνης θα τα έβρισκε σκούρα κόντρα στους λονδρέζους, φέρνοντας ως παράδειγμα την απόδοση των δυο ομάδων στο πρώτο ματς, διαψεύστηκαν από τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε απέναντι στην Τσέλσι αυτό που θέλει να κάνει κάθε ομάδα που κουβαλά τον τίτλο του φαβορί. Πέτυχε γκολ με το ξεκίνημα του αγώνα κι όταν η συγκεκριμένη ομάδα σκοράρει στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού (ειδικά στην έδρα της) δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίσει κανείς.

Ο Μέσι έδωσε ακόμα μία παράσταση και δικαιολογημένα ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε αγκάλιασε τον Αργεντινό σούπερ σταρ μετά το τέλος του ματς. Ήταν μια κίνηση αναγνώρισης από πλευράς του Ιταλού προπονητή προς τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να έχει αμφιβολία για το δίκαιον της πρόκρισης της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Τσέλσι. Οι Καταλανοί δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Άγγλους και έδειξαν από την πρώτη στιγμή το αγώνα πως ήταν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» από νωρίς την πρόκριση.

Η Μπάρτσα έδειξε απέναντι σε μια καλή αντίπαλο για ποιο λόγο είναι το μεγάλο φαβορί (μαζί βέβαια με την Μάντσεστερ Σίτι) για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Έστειλε ένα δυνατό μήνυμα και πλέον κοιτάζει την οκτάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ