Λιονέλ Μέσι: Ο Βασιλιάς τα έχει… 100! (pics, vids)

Λιονέλ Μέσι: Ο Βασιλιάς τα έχει… 100! (pics, vids)

Ο Λιόνελ Μέσι σκόραρε απέναντι στην Τσέλσι το 100ο του τέρμα στο Champions League. Το πρώτο του στη διοργάνωση είχε χρώμα... ελληνικό!

Ο Λιόνελ Μέσι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κόντρα στην Τσέλσι στο Καμπ Νου, έφτασε τα 100 τέρματα στο Champions League στην 123η του συμμετοχή στη διοργάνωση (μόλις ο δεύτερος παίκτης στην Ιστορίου του θεσμού)! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ νίκησε εκ νέου τον Τιμπό Κουρτουά και μετά από ασίστ του Λουίς Σουάρες διαμόρφωσε το 3-0 για τους Καταλανούς στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης! Μάλιστα για το 100ο αυτό τέρμα, ο διεθνής άσος χρειάστηκε 14 λιγότερες συμμετοχές, 1.758 λιγότερα λεπτά, 266 λιγότερα σουτ για να το πετύχει σε σύγκριση με τον «άσπονδο εχθρό» του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Δείτε το τέρμα υπ’αριθμόν 100:

https://twitter.com/LaLigaEN/status/974030675895603201

Το «ταξίδι» του Λίο προς τον δικό του «αιώνα τερμάτων» ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου του 2005. Εκείνη τη βραδιά είχε πετύχει το παρεθνικό του τέρμα στο εμφατικό 5-0 της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού του Αλμπέρτο Μαλεζάνι! Ο έφηβος τότε Μέσι (σε ηλικία μόλις 18 ετών) είχε βάλει το… ποδαράκι του σε μία από τις πιο εφιαλτικές βραδιές του Μάριο Γκαλίνοβιτς. Συγκεκριμένα ο Καταλανός Βασιλιάς είχε σκοράρει στο 34ο λεπτό για το 3-0 των Μπλαουγκράνα. (Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Φαν Μπόμπλε και Σαμουέλ Ετό, χατ τρικ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ