Μπεσίκτας – Μπάγερν Μονάχου 1-3

Μπεσίκτας – Μπάγερν Μονάχου 1-3

Ασταμάτητη η Μπάγερν Μονάχου και στην Τουρκία δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Μπεσίκτας με τους Βαυαρούς να επικρατούν με σκορ 3-1 και με συνολικό 8-1 πέρασαν στους «8» του Champions League.

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η Μπάγερν Μονάχου νίκησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 την Μπεσίκτας και με συνολικό 8-1 πέρασε… σβηστά στα προημιτελικά του Champions League.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικρατήσει με σκορ 5-0, αλλά, αυτό δεν τους εμπόδισε να μπουν αγριεμένοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και να δείξουν πως ήθελαν να πάρουν τη νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ.

Μάλιστα, το πρώτο δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ για να σημειωθεί. Ο Τόμας Μίλερ σέντραρε με τον Τιάγκο Αλκάντρα με ωραίο πλασέ στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των Τούρκων, δίνοντας το προβάδισμα στην Μπάγερν. Οι φιλοξενούμενοι αν και πίεσαν δεν κατάφεραν να σημειώσουν άλλα γκολ στο πρώτο μέρος.

Ωστόσο, το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησα ιδανικά για τους παίκτες του Γιουπ Χάινκες, οι οποίοι «έκρυψαν» την μπάλα με τις κοντινές τους πάσες με τον Ραφίνια να κάνει σέντρα από τα δεξιά, την μπάλα να κοντράρει σε Ζενγκίν και Γκονούλ με τον δεύτερο να τη στέλνει άθελά του στα δίχτυα της Μπεσίκτας.

Παρόλα αυτά, οι Τούρκοι δεν τα παράτησαν και ήθελαν να σημειώσουν το γκολ της τιμής. Αυτό έγινε στο 59′ με τον Βάγκνερ Λοβ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Νταβίντ Αλάμπα και να παραβιάζει την εστία των Γερμανών που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε απειληθεί ιδιαιτέρως.

Ακόμη και έτσι η Μπάγερν δεν έριξε το ρυθμό της με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν και τρίτο γκολ. Ο Αλάμπα έκανε ακόμη μία σέντρα από τ’ αριστερά με τον Βάγκνερ από κοντά να μην έχει πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Τούρκων για τρίτη φορά.

Το 3-1 υπέρ των Βαυαρών έμεινε μέχρι το τέλος και σε συνδυασμό με το 5-0 του πρώτου ματς πέρασαν άνετα στην προημιτελική φάση του Champions League.

Μπεσίκτας: Ζενγίν, Γκιονιούλ, Μεδέλ, Ουισάλ, Ερκίν, Αρσλάν (60′ Χάτσινσον), Εζιακούπ, Κουαρέσμα, Λενς (60′ Ταλίσκα), Βάγκνερ Λοβ (75′ Μπάμπελ), Πεκτεμέκ.

Μπάγερν Μονάχου: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Ζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς (46′ Ζούλε), Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα (35′ Χάμες Ροντρίγκες), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι (68′ Βάγκνερ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ