Μπαρτσελόνα : Κρίνεται την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Ινιέστα

Μπαρτσελόνα : Κρίνεται την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Ινιέστα

Η συμμετοχή του Αντρές Ινιέστα στην αποψινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι στο Καμπ Νου θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο Ισπανός μέσος έχει μεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί αν ο Αντρές Ινιέστα θα βρίσκεται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το αποψινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Τσέλσι στο Καμπ Νου, στη ρεβάνς του 1-1 του Λονδίνου.

Ο τεχνικός των Μπλαουγκράνα τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς πως ναι μεν ο έμπειρος μέσος έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, σ’ ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για ρίσκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον τραυματισμό του Ινιέστα ο Βαλβέρδε:

«Οι παίκτες συνηθίζουν να ρισκάρουν για να συμμετάσχουν σε τέτοια ματς αλλά ο Ινιέστα είναι έξυπνος και γνωρίζει το σώμα του. Πρέπει να αποφασίσουμε αν το ρίσκο είναι ελεγχόμενο ή αν είναι υπερβολικό.

Συμμετείχε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας αλλά δεν είναι ένα ματς που προσφέρεται για ρίσκα. Είναι ένα σπουδαίο ματς και άπαντες οφείλουν να είναι στο 100%».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ