Μουρίνιο : «Είμαι λυπημένος αλλά δεν υπάρχει χρόνος για δράματα»

Μουρίνιο : «Είμαι λυπημένος αλλά δεν υπάρχει χρόνος για δράματα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ από τη Σεβίλλη, δήλωσε ικανοποιημένος από τη λύπη των παικτών του για τον αποκλεισμό την οποία συμμερίζεται και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Πάντα… διαφορετικός ο Ζοσέ Μουρίνιο, όταν καλείται να μιλήσει μπροστά σε κάμερες. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε λυπημένος για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Σεβίλλη στους 16 του Champions League, αλλά αναφέροντας πως «δεν υπάρχει χρόνος για δράματα», έδειξε αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια για τους εναπομείναντες στόχους της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

«Το πρώτο γκολ πάντα θα ήταν σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι. Όχι μόνο επειδή το πρώτο ματς έληξε 0-0, αλλά και για το προφίλ που είχε το σημερινό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να είμαστε επιθετικοί, να έχουμε ένταση και να μπούμε όπως στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ. Δεν σκοράραμε, όμως, και στη συνέχεια η Σεβίλλη σταδιακά άρχισε να κρατάει μπάλα, έπαιρνε αυτοπεποίθηση και είχε τον έλεγχο.

Παρόλα αυτά, δεν είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο. Πέτυχαν εκείνοι το πρώτο γκολ και από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν πιο συναισθηματικά και πιο δύσκολα. Και το δεύτερο γκολ, φυσικά, έκανε τα πράγματα σχεδόν απίθανα. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου έκαναν κάτι λάθος σε σχέση με τη νοοτροπία τους».

Στη συνέχεια ερωτώμενος για τους στόχους που έχουν απομείνει για την ομάδα του ανέφερε: «Ναι. Μία φανταστική ομάδα όπως η Τότεναμ έχει ακριβώς τα ίδια με εμάς, η Λίβερπουλ έχει το Champions League, αλλά όχι το Κύπελλο και έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάθε παίκτης είναι λυπημένος, γιατί έτσι νιώθω και εγώ, αλλά δεν έχουμε χρόνο για δράματα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ