Champions League : Οι ενδεκάδες του Ρόμα – Σαχτάρ

Champions League : Οι ενδεκάδες του Ρόμα – Σαχτάρ

Ρόμα και Σαχτάρ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε κάτι λιγότερο από μία ώρα στο πλαίσιο της μεταξύ τους ρεβάνς για τους 16 του Champions League. Οι Ουκρανοί έχουν ένα ισχνό προβάδισμα από το πρώτο ματς (2-1), με τους Ρωμαίους να χρειάζονται μόλις ένα γκολ για να περάσουν στα προημιτελικά. Οι προπονητές των δύο ομάδων […]

Ρόμα και Σαχτάρ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε κάτι λιγότερο από μία ώρα στο πλαίσιο της μεταξύ τους ρεβάνς για τους 16 του Champions League. Οι Ουκρανοί έχουν ένα ισχνό προβάδισμα από το πρώτο ματς (2-1), με τους Ρωμαίους να χρειάζονται μόλις ένα γκολ για να περάσουν στα προημιτελικά. Οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν καταλήξει στους εκλεκτούς που θα ξεκινήσουν βασικοί.

Για τους γηπεδούχους, ο Ντι Φραντσέσκο επέλεξε την ίδια ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει και στον πρώτο αγώνα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς. Συγκεκριμένα, φανέλα βασικού παίρνουν οι εξής: Άλισον, Μανωλάς, Φάτζιο, Κολάροφ, Φλορέντσι, Στρούτμαν, Ντε Ρόσι, Ναινγκολάν, Τσενγκίζ, Περότι και Τζέκο.

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/973627343339163650

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, ο Φονσέκα θα παρατάξει την ομάδα του με μία αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς, με τον Όρντετς να παίρνει τη θέση του τραυματία Κρυφστόφ. Η ενδεκάδα της Σαχτάρ αποτελείται από τους ακόλουθους: Πιατόφ, Όρντετς, Ρακίτσκι, Μπούτκο, Ισμαΐλι, Φρεντ, Στεπανένκο, Μπερνάρντ, Μάρλος, Τάισον, Φερέιρα.

https://twitter.com/FCShakhtar/status/973627060856946689

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ