Μια οκτάδα – φωτιά στο Τσάμπιονς Λιγκ

Μια οκτάδα – φωτιά στο Τσάμπιονς Λιγκ

Προημιτελική φάση - φωτιά φαίνεται πως θα παρακολουθήσει όλος ο κόσμος στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με βάση τις ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί αλλά και τα φαβορί των ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ μπορούν να παρακολουθήσουν με άνεση τα παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης εβδομάδας. Βλέπετε, οι τέσσερις ομάδες που προαναφέραμε πέτυχαν τον στόχο τους και έχουν κλείσει θέση στην οκτάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με βάση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στα ζευγάρια που δεν έχουν ακόμα γίνει οι ρεβάνς, υπάρχει ένα σενάριο πολύ πιθανό που σχηματίζει μια προημιτελική φάση – φωτιά. Και οι τέσσερις ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί είναι μεγάλοι σύλλογοι και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως έχουν πολλές πιθανότητες για κατάκτηση του τροπαίου. Πάμε όμως να δούμε και τις άλλες τέσσερις ομάδες που θα προστεθούν σ’ αυτές που προαναφέραμε για να σχηματιστεί η οκτάδα.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η Μπάγερν. Η γερμανική ομάδα είχε κερδίσει πολύ εύκολα την Μπεσίκτας στο πρώτο ματς με 5-0 και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την Σεβίλλη στο Ολντ Τράφορντ με το πρώτο ματς να έχει λήξε 0-0 και δεν χωρά αμφιβολία πως οι Άγγλοι είναι το φαβορί. Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει τον πρώτο λόγο στην ρεβάνς με την Τσέλσι στο Καμπ Νου, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο ενώ υπάρχει και το ζευγάρι Ρόμα – Σαχτάρ.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο στην προημιτελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης να υπάρχουν εφτά ομάδες που κάλλιστα μπορούν να «σηκώσουν» τον τίτλο του φαβορί. Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν και μια εκ των Ρόμα – Σαχτάρ. Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό τι ζευγάρια θα προκύψουν από την κλήρωση της προημιτελικής φάσης αν βρει εφαρμογή το σενάριο που προαναφέραμε. Και όλοι θα θέλουν για αντίπαλο την ομάδα που θα προκριθεί από την μονομαχία των τζιαλορόσι με του Ουκρανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ