Κιελίνι : «Δίκαιη η πρόκριση, σκεφτόμαστε τον Αστόρι»

Κιελίνι : «Δίκαιη η πρόκριση, σκεφτόμαστε τον Αστόρι»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι έκανε δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση της Γιουβέντους σε βάρος της Τότεναμ για τους 16 του Champions League. Ο Ιταλός πολύπειρος στόπερ ανέφερε ότι η πρόκριση της Γηραιάς Κυρίας στα προημιτελικά ήταν δίκαιη, ενώ επεσήμανε έπειτα ότι η σημερινή (8/3) μέρα θα είναι δύσκολη, καθώς θα πει το τελευταίο αντίο στον Νταβίντε […]

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι έκανε δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση της Γιουβέντους σε βάρος της Τότεναμ για τους 16 του Champions League. Ο Ιταλός πολύπειρος στόπερ ανέφερε ότι η πρόκριση της Γηραιάς Κυρίας στα προημιτελικά ήταν δίκαιη, ενώ επεσήμανε έπειτα ότι η σημερινή (8/3) μέρα θα είναι δύσκολη, καθώς θα πει το τελευταίο αντίο στον Νταβίντε Αστόρι.

«Ήταν πολύ δύσκολο, το πιστεύαμε στο ημίχρονο, αν και ξέραμε ότι θα χρειαστούμε και λίγη τύχη. Είναι μια δίκαιη πρόκριση, την οποία πήραμε με την εμπειρία μας», ανέφερε αρχικά ο Κιελίνι.

Για τη δύσκολη μέρα που έρχεται για όλους: «Αύριο (Πέμπτη) θα είναι μια δύσκολη μέρα αφού θα πάμε να αποχαιρετίσουμε τον Ντάβιντε. Η ζωή προχωράει, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθείς αυτό που έγινε, όταν κλείνεις τα μάτια και το σκέφτεσαι».

Θυμίζουμε ότι κατά την ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στο Γουέμπλεϊ για τον αδικοχαμένο Ιταλό αμυντικό της Φιορεντίνα, ο Κιελίνι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ