Μάντσεστερ Σίτι – Βασιλεία 1-2

Μάντσεστερ Σίτι – Βασιλεία 1-2

Το 4-0 του πρώτου ματς, άφηνε περιθώρια στη Σίτι να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς και κάπως έτσι η Βασιλεία πήρε άκρως τιμητική νίκη (2-1) μέσα στο Έτιχαντ για τους 16 του Champions League.

Το ροτέισον στο βεβαρυμμένο πρόγραμμα των αγγλικών ομάδων είναι απαραίτητο και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Καταλανός άφησε εκτός των πρώτα βιολιά του (Αγουέρο, Ντε Μπρούιν, Έντερσον, Οταμέντι και Γουόκερ) δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες με λίγες εμφανίσεις (Τουρέ, Μπράβο, Φόντεν και Ζιντσένκο).

Το γκολ του Ζεσούς στο 8′ έκανε το συνολικό σκορ 5-0 κάνοντας τους Μπλε του Μάντσεστερ φυσιολογικά να χαλαρώσουν. Τότε βρήκαν ευκαιρία οι Ελβετοί με τους Ελιουνούσι (17′) και Βαν Φολφσβινκελ (74′) να πάρει μια νίκη-παράσημο μέσα στο Μάντσεστερ με 2-1.

Κάπως έτσι η Μάντσεστερ Σίτι με συνολικό σκορ 5-2 είναι η πρώτη ομάδα που περασε στην φλαση των 8 του Champions League, μαζί με τη Γιουβέντους που απέκλεισε με μια τρομακτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος την πολύ καλή για 60 λεπτά Τότεναμ, περνώντας και αυτή στην επόμενη φάση με συνολικό σκορ 4-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ