Μαρκίνιος : «Απαιτώ από τον Νεϊμάρ να μείνει στην Παρί»

Μαρκίνιος : «Απαιτώ από τον Νεϊμάρ να μείνει στην Παρί»

Ο Μαρκίνιος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ και ουσιαστικά απαίτησε από τον συμπατριώτη του να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η φημολογία πως ο Νεϊμάρ το καλοκαίρι θα φύγει από τη Γαλλία, μόλις ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, για να επιστρέψει στην Ισπανία και να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, καλά κρατεί.

Ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, Μαρκίνιος, ρωτήθηκε για τις φήμες και απαίτησε από τον Νεϊμάρ να μη φύγει από την Παρί και ουσιαστικά απαίτησε από τον σούπερ σταρ της γαλλικής ομάδας να παραμείνει στο Παρίσι..

«Απαιτώ από τον Νεϊμάρ να μείνει στην ομάδα! Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα σε αυτή τη φιλολογία, αλλά πρέπει να μείνει στο Παρίσι και να βοηθήσει να χτίσουμε μια ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και αυτό φάνηκε στη συνάντηση με τη Ρεάλ. Έχω μιλήσει μαζί του πολλές φορές και ξέρει πως η ομάδα έχει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον. Απαιτώ, λοιπόν, να μείνει στην ομάδα και να βοηθήσει να κάνουμε τα όνειρα των φιλάθλων μας πραγματικότητα», τόνισε ο Μαρκίνιος για τον συμπαίκτη του στην Παρί αλλά και την εθνική Βραζιλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ