Αλ Κελαϊφί : «Είναι μεγάλη απογοήτευση για όλους στην Παρί»

Αλ Κελαϊφί : «Είναι μεγάλη απογοήτευση για όλους στην Παρί»

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του από τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρόεδρος των Παριζιάνων σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό ματς για τη φάση των 16 του Champions League δήλωσε πως πρέπει να επέλθει ηρεμία και να κοιτάξει πώς θα βελτιώσει την ομάδα […]

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του από τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρόεδρος των Παριζιάνων σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό ματς για τη φάση των 16 του Champions League δήλωσε πως πρέπει να επέλθει ηρεμία και να κοιτάξει πώς θα βελτιώσει την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μεγάλη η απογοήτευση για την Παρί, για τους παίκτες, για τους οπαδούς. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να σκεφτούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Η κατάκτηση του Champions League είναι μια αργή διαδικασία, δεν είναι θέμα μιας ημέρας, είμαστε στο σωστό δρόμο. Σήμερα δεν είναι η καλύτερη στιγμή να μιλήσουμε για αλλαγές, πιστεύουμε στους παίκτες μας, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τους οπαδούς μας, οι οποίοι μας έχουν στηρίξει τόσο πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ