Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε με πράξεις και όχι λόγια, γιατί είναι Βασίλισσα και με μία σπουδαία εμφάνιση επικράτησε εκτός έδρας της Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 2-1 και πέρασε άνετα στoυς «8» του Champions League. Κατώτεροι των προσδοκιών οι Γάλλοι.

Ακόμη μία βασιλική εμφάνιση από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο φετινό Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών εκατομμυρίων. Η Βασίλισσα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα πέρασε στους «8» του θεσμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Μαδριλένων σε ακόμη μία αναμέτρηση ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και από εκεί και πέρα όλα πήραν το… δρόμο τους.

Ωστόσο, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Παρί δεν μπήκε τόσο δυνατά, όσο θα περίμεναν οι περισσότεροι με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε άνετα το 0-0 και να πιέζουν όποτε μπορούν, ώστε να ανοίξουν το σκορ. Μάλιστα, οι περισσότερες αντεπιθέσεις των παικτών της Ρεάλ «μύριζαν» γκολ.

Παρόλα αυτά, το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς κάποια ομάδα να βρει δίχτυα. Αυτό άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο. Και αυτό χάρη στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στο 51′ βρήκε τον τρόπο για να παραβιάσει την εστία του Αρεολά.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους όταν στο 66′ ο Μάρκο Βεράτι έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ με τον Μπριτς να του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον στέλνει από νωρίς για ντους. Αυτό θα περίμενε κανείς να επηρεάσει αρνητικά τους Παριζιάνους, αλλά, έγινε το αντίθετο.

Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν χαρακτήρα -κάτι που δεν είχαν κάνει μέχρι εκείνο το σημείο του παιχνιδιού- και ισοφάρισαν στο 71′ με τον Έντισον Καβάνι. Ο Ντάνι Άλβες από τα δεξιά σέντραρε, ο Παστόρε πήρε την κεφαλιά με τον Νάβας να διώχνει όπως- όπως και την μπάλα να κοντράρει σε πολλά πόδια και εκείνα του Ουρουγουανού φορ ήταν τα τελευταία, με αποτέλεσμα να χριστεί σκόρερ.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν ανησύχησαν. Το αντίθετο μάλιστα. Βγήκαν μπροστά και πάλι, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά της Παρί, μιας και οι περισσότεροι παίκτες της είχαν βγει μπροστά για το 2-1. Αλλά εν τέλει έγινε το 1-2 με τον Κασεμίρο στο 80′. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάσαρε δεξιά στον Βάσκες που έκανε παράλληλη μπαλιά για τον Μπέιλ με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν, όπως- όπως και τον Βραζιλιάνο χαφ να δίνει τη νίκη στη Ρεάλ με δυνατό σουτ που βρήκε σε αρκετά πόδια.

Στο τέλος οι Ισπανοί θα μπορούσαν να σημειώσουν και τρίτο γκολ, αλλά, το κοντινό σουτ του Βάσκες βρήκε στο δοκάρι του Αρεολά. Έτσι, το 2-1 υπέρ της Ρεάλ έμεινε ως το τέλος με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να συνεχίζει στους «8» του Champions League και την Παρί γι’ ακόμη μία σεζόν να… χαιρετάει από νωρίς.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμερι): Αρεολά, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Γιούρι, Ντάνι Αλβες, Τιάγκο Μότα (59′ Παστόρε), Βεράτι, Ραμπιό, Ντι Μαρία (76′ Ντράξλερ), Μπαπέ (85′ Ντιαρά), Καβάνι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (72′ Κροος), Ασένσιο (82′ Ισκο), Βάσκεθ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (76′ Μπέιλ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ