Ο τεράστιος Ντε Χέα που «ξυπνά» μνήμες Σμάιχελ

Ο τεράστιος Ντε Χέα που «ξυπνά» μνήμες Σμάιχελ

Ο αγγλικός Τύπος αποθεώνει τον Νταβίντ Ντε Χέα, γυρνώντας στην εποχή του Πίτερ Σμάιχελ για να συγκρίνει τον Ισπανό με τον πρώην γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε το σκοπό της. Ίσως με τρόπο που δεν θύμιζε Γιουνάιτεντ αλλά όπως θα έλεγε και ο προπονητής της, Ζοσέ Μουρίνιο ο στόχος επετεύχθη.

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» λοιπόν και η αγγλική ομάδα πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία στη Σεβίλλη με το πούλμαν του Πορτογάλου τεχνικού να κάνει την εμφάνιση του και στο Σαντσίς Πιθχουάν. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο λόγος που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια στην Ισπανία ακούει στο όνομα του Νταβίντ Ντε Χέα. Οι επεμβάσεις του Ισπανού τερματοφύλακα λύτρωσαν την Γιουνάιτεντ και μόνο τυχαία δεν είναι η αποθέωση που γνώρισε ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ από τον αγγλικό Τύπο. Έντυπο αλλά και ηλεκτρονικό.

Για να φτάσουν οι Άγγλοι στο σημείο να «θυμηθούν» τον Πίτερ Σμάιχελ, μπορεί εύκολα να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι ο Ντε Χέα για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Υπερβολή; Μάλλον όχι αν κρίνει κάποιος από την χρονιά που κάνει ο διεθνής πορτιέρε αν και η δική του εντυπωσιακή πορεία δεν συμβαδίζει με αυτήν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον σε ότι αφορά το αγγλικό πρωτάθλημα.

Όπως και να χουν πάντως τα πράγματα, η ουσία είναι πως η αγγλική ομάδα στηρίζεται πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό, στον παίκτη που υπερασπίζεται την εστία της. Και η επισήμανση που κάνουν οι αγγλικές εφημερίδες έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η Γιουνάιτεντ θα βρεθεί σε δύσκολη θέση το καλοκαίρι γιατί πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και πάλι το σίριαλ αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντε Χέα στα πάτρια εδάφη. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες κι ένα εντυπωσιακό συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ