Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ισοφάρισε ρεκόρ του Φαν Ντερ Σαρ ο Ντε Χέα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ισοφάρισε ρεκόρ του Φαν Ντερ Σαρ ο Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα ήταν εξαιρετικός στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σεβίλλη κρατώντας το μηδέν σε οκτώ περιπτώσεις και ισοφάρισε ένα ρεκόρ του Έντβιν Φαν Ντερ Σάρ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Σεβίλλη για το πρώτο ματς της φάση των 16 του Champions League. Η αγγλική ομάδα οφείλει πάρα πολλά στον τερματοφύλακά της, Νταβίντ Ντε Χέα, διότι κράτησε ανέπαφη την εστία του ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα, ο Ισπανός διεθνής πορτιέρο έκανε ρεκόρ αποκρούσεων ισοφαρίζοντας τον παλαίμαχο γκολκίπερ των κόκκινων διαβόλων, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ.

Συγκεκριμένα, ο Ντε Χέα έκανε οκτώ επεμβάσεις και δεν άφησε τους Ανδαλουσιανούς να παραβιάσουν την εστία της Γιουνάιτεντ. Κάτι ανάλογο είχε να συμβεί από τον τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου του 2011 στο ματς της Μάντσεστερ με την Μπαρτσελόνα, όταν ο Φαν Ντερ Σαρ είχε κάνει οκτώ αποκρούσεις. Μπορεί η Γιουνάιτεντ να έχασε το τρόπαιο από τους μπλαουγκράνα, καθώς ηττήθηκε με 3-1 στο Γουέμπλεϊ, αλλά το ρεκόρ ήταν ρεκόρ.

Πλέον, οι δυο τους είναι οι τερματοφύλακες με τις περισσότερες αποκρούσεις σε ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Δείτε την τρομερή εμφάνιση του Ντε Χέα στο χθεσινό ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ