Γουίλιαν : Όταν ο Σάντρο Ροσέλ τον ήθελε στην Μπαρτσελόνα

Γουίλιαν : Όταν ο Σάντρο Ροσέλ τον ήθελε στην Μπαρτσελόνα

Ο Γουίλιαν ήταν εντυπωσιακός χθες κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έχοντας δύο δοκάρια και ένα γκολ, η ιστορία όμως θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετική, καθώς ο πρώην πρόεδρος των Μπλαουγκράνα είχε «καψούρα» μαζί του και ήθελε να τον πάρει στη Βαρκελώνη!

Τσέλσι και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες χθες (20/2) στο Στάμφορντ Μπριτζ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των 16 του Champions League, με τους Μπλαουγκράνα να αποκτούν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Καμπ Νόου. Οι Λονδρέζοι ήταν πιο απειλητικοί, είχαν δύο δοκάρια με τον Γουίλιαν (33′, 41′), με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει στο 62′, αλλά τον Μέσι να ισοφαρίζει στο 75′.

Ο Γουίλιαν ήταν από τους καλύτερους στο τερέν, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους αμυντικούς της Μπαρτσελόνα, τους οποίους ταλαιπώρησε με την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση. Η ιστορία, όμως, θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετική, αφού τον 29χρονο είχε «καψουρευτεί» και ήθελε στο παρελθόν να φέρει στο Καμπ Νόου ο πρώην πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ.

Στη φάση του γκολ, ο Γουίλιαν δεν επιτηρείται από κανέναν παίκτη της Μπαρτσελόνα

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στη φυλακή για ξέπλυμα χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ήταν μεγάλος φαν του Βραζιλιάνου άσου από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και θεωρούσε πως πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να φορέσει τα Μπλαουγκράνα: γρήγορος, ικανός με την μπάλα στα πόδια, μπορεί να παίξει δίχως πρόβλημα σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά.

Ο Γουίλιαν μπορεί λοιπόν να είχε όλο το πακέτο για να παίξει στην Μπαρτσελόνα και να ήταν από τις προτεραιότητες του Ροσέλ για ενίσχυση στην επίθεση, η μετεγγραφή αυτή όμως δεν προχώρησε ποτέ. Αντ’ αυτού, προτιμήθηκε ο Αλέξις Σάντσες, που τότε αγωνιζόταν στην Ουντινέζε. H Σαχτάρ, η οποία είχε αγοράσει τον Βραζιλιάνο άσο από την Κορίνθιας το καλοκαίρι του 2007 έναντι 11 εκατ. ευρώ, τον πούλησε εν τέλει τον Γενάρη του 2013 για 35 εκατ. ευρώ στην Ανζί, όσα έδωσε δηλαδή και η Τσέλσι έξι μήνες αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ