Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας 5-0

Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας 5-0

Επιβλητική η Μπάγερν Μονάχου σκόρπισε στους πέντε ανέμους την Μπεσίκτας (5-0) και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δεν γινόταν αλλιώς, δύο εκ των πέντε τερμάτων σκόραρε ο Τόμας Μίλερ!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Στα 61 τελευταία παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου στα οποία βρήκε δίχτυα ο Τόμας Μίλερ, η ομάδα του παρέμεινε αήττητη. Μάλιστα στα 58 εξ αυτών ήταν νικήτρια. Κόντρα στην Μπεσίκτας ο αρχηγός των Βαυαρών σκόραρε δις και μαζί με τα τέρματα των Κομάν και Λεβαντόφσκι (δις), οι Γερμανοί επιβλήθηκαν εύκολα της Μπεσίκτας (5-0). Με αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι από το 16ο λεπτό λόγω της αποβολή του Ντομαγκόι Βίντα που… αμαύρωσε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο.

Η αήττητη στο φετινό Champions League Μπεσίκτας παραδόθηκε μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα (και κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο) στην ανωτερότητα της Μπάγερν. Ο λόγος; Ένα λάθος του Ατίμπα Χάτσινσον στο 16ο, το οποίο οδήγησε τον Ντομαγκόι Βίντα να ανατρέψει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και αποβληθεί από τον ρέφερι με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Τόμας Μίλερ έκανε το 1-0 για την ομάδα του με γυριστό σουτ ύστερα από σέντρα του Κίνγκσλεϊ Κομάν και κοντινή πάσα του Νταβίντ Αλάμπα, κι αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Στην επανάληψη, οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί! Οι Ρικάρντο Κουαρέσμα και Βάγκνερ Λοβ προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί αλλά φευ! Οι γηπεδούχοι, είχαν δοκάρι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 50′, κι ύστερα βρήκαν δίχτυα τέσσερις φορές!

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, με κοντινό πλασέ, μετά από ασίστ του Λεβαντόφσκι από τα δεξιά, έκανε το 2-0 στο 52′, ο Μίλερ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα με σουτ στην κίνηση στο 66′, στο 79′ ο Λέβα προσέθεσε το όνομά του στον… μακρύ πίνακα των σκόρερ «γράφοντας» το 4-0 της ομάδας του και στο 88ο λεπτό ο Πολωνός άσος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τόμας Μίλερ για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 των πρωταθλητών Γερμανίας επί της ανήμπορης και με αριθμητικό μειονέκτημα Μπεσίκτας.

Η Μπάγερν έτσι, έφτασε στην 14η συνεχόμενη νίκη (σε όλες τις διοργανώσεις) ισοφαρίζοντας έτσι το καλύτερο σερί της Ιστορίας της! Όσον αφορά την υπόθεση – πρόκριση και την ρεβάνς στην Πόλη, είναι πλέον τυπική διαδικασία μετά το εμφατικό 5-0!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου: Ούλραϊχ, Χούμελς, Χάβι Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Χαμές Ροντρίγκες (43′ Ρόμπεν), Μπόατενγκ, Βιδάλ (83′ Τολισό), Μίλερ, Αλάμπα, Κομάν (81′ Ριμπερί), Κίμιχ

Μπεσίκτας: Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Μεδέλ (85′ Αρσλάν), Χάτσινσον, Βίντα, Βάγκνερ Λοβ (57′ Τόσιτς), Τσανέρ Ερκίν (69′ Γκοκχάν Γκιονούλ), Ταλίσκα

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, όλα τα γκολ των Βαυαρών!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ