Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το «λάθος» να προηγηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης να δείχνει γιατί είναι η Βασίλισσα της Ευρώπης και με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Καρδιά πρωταθλήτριας Ευρώπης από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Η Παρί Σεν Ζερμέν «πάγωσε» το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αλλά, η Βασίλισσα έδειξε χαρακτήρα και εν τέλει επικράτησε με σκορ 3-1, χάρη σε δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος φορ χάρη σε αυτά έφτασε να μετράει 101 στο Champions League και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που τα καταφέρνει, μιας και ο Λιονέλ Μέσι έχει για την ώρα 97′.

Τώρα όσον αφορά την αναμέτρηση η Παρί έδειχνε πως είχε μπει με επιθετικούς προσανατολισμούς με την επιθετική της τριάδα (Νεϊμάρ, Καβάνι, Εμπαπέ) να προκαλεί προβλήματα στην άμυνα των Ισπανών.

Μάλιστα, στο 33′ οι Γάλλοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Ραμπιό από κοντά να ανοίγει το σκορ με ωραίο πλασέ. Αυτό το τέρμα φαίνεται πως ήταν ικανό να «ξυπνήσει» τη Βασίλισσα.

Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο έδειχνε πως δεν είχε τελειώσει τίποτα. Έτσι, ο Πορτογάλος φορ στο 45′, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως ήθελαν τη νίκη.

Εν τέλει όλα κρίθηκαν από την αστοχία των Παριζιάνων και την ευστοχία των γηπεδούχων που «έγραψαν» το 2-1 με τον Κριστιάνο στο 83′. Ο Ασένσιο έκανε παράλληλη μπαλιά με τον Πορτογάλο φορ από κοντά να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο, η Ρεάλ δεν έμελλε να μείνει εκεί.

Εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των Γάλλων, οι οποίοι μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια, και «χτύπησε» για τρίτη φορά στο 86′ με τον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ συνεργάστηκε άψογα με τον Ασένσιο και τελείωσε τη φάση με ωραίο πλασέ στην κίνηση νικώντας τον Αρεολά για τρίτη φορά. Το 3-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τη Ρεάλ να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Καζεμίρο (79′ Βάθκεθ), Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (79′ Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (68′ Μπέιλ).

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμερι): Αρεολά, Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Γιούρι, Αλβες, Ραμπιό, Βεράτι, Λο Σέλσο (84′ Ντράξλερ), Μπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι (66′ Μενιέ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ