Έμερι : «Είναι ευκαιρία να δούμε ποιοι είμαστε»

Έμερι : «Είναι ευκαιρία να δούμε ποιοι είμαστε»

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε για τις αναμετρήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκαθάρισε πως αυτός ο αγώνας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξει η γαλλική ομάδα ποια είναι και για το τι είναι φτιαγμένη.

Το κορυφαίο ζευγάρι στην φάση των «16» του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν θα διεξαχθεί απόψε (21:45) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, κι αν μη τι άλλο συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη προσοχή και το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Είναι ο μεγάλος αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης, που προσπαθεί να σώσει μία  χαμένη σεζόν, αλλά και της Παρί Σ.Ζ, που θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την υπέρβαση που επιχειρεί. Ο Ουνάι Έμερι αναφέρθηκε στο ματς και ξεκαθάρισε πως η αναμέτρηση με τους Μαδριλένους θα αποδείξει για τι είναι φτιαγμένη η φετινή Παρί.

«Αυτός ο αγώνας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς, θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε, να αναπτυσσόμαστε  και παίζοντας δύο αγώνες νοκ-άουτ εναντίον των πρωταθλητών Ευρώπης, είναι μια ευκαιρία να δούμε πού είμαστε και πού θέλουμε να πάμε», είπε ο προπονητής της Παρί Σ.Ζ, Ουνάι Εμερι, στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Παίζουμε εναντίον των κατόχων ρεκόρ της διοργάνωσης. Τους σεβόμαστε, ατομικά και συλλογικά, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου, μπορούν να δείξουν τις ικανότητές τους και είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ